Lectiile sunt cam neintelese! dar sunt sigura ca te vei descurca! daca ai tinut minte din anul anterior te vei descurca excelent! mai este si chimia si civica! imi dai funda? ai promis! te rog!
Materiile din clasa a VI-a + Chimie și Cultură civică.
La mate va fi mai greu în semestrul I, dar în al doilea foarte ușor.
La fizică e cum vrei tu să fie, adică, dacă te descurci ți se va părea ușor, dacă nu, ți se va părea foarte greu. Dar țin să spun că e cam la fel ca la matematică. Semestrul I mai greu, semestrul II mai ușor.
Baftă
Chimie si civica daca nu ma insel.La mate e super ok ca incepi geometrie mai aprofundata.la algebra e usurel, doar ca sunt multe formule de invatat.la fizica e usurel, dar la fel de mult de invatat :* succes, funda?
Pai si eu trec a 7-a se face chimia sh ed.civica...si lectile banuiesc ca vor fi mai grele
Cultura civica, chimie si km atat,(cred)...fizica si matematica de obicei is usoare
Hmm.din cate imi amintesc noii erau chimia si tehnologia Materia de generala e usoara, trebuie numai sa te uiti pe ea.
Materii noi : Fizica si chimie
Depinde la fizica trebuie sa citesti mult lectiile ca sunt multe lucruri de invatat daca o sa faci asta de la bun inceput o sa ai numai note de 9 si 10
Pai in clasa a 7a faci asa : Romana, matematica, religie, engleza, dirigentie, desen, biologie, chimie, muzica, istorie s.a, sunt un pic gerle, dar daca inveti nu vei avea probleme bafta :*
Salut PepSi Chimie si educatie civica. La chimie incepi sa studiezi substantele ...La civica politica si altele...
civica e usoara chimia mai dificila putin
pa pa
funda?
Pe a 7ea incepi sa faci chimie si cred ca si latina[nu sunt sigura, dar pe a 8a sigur o sa faci]
miruna_3015 întreabă: