Buna! Pai o sa faci 4 ore romana, 4 mate, 3 fizica(sau 2), 2 chimie, 2 bio, un optional, 1 isto, 1 geograf, 1 sport, 1 logik, 2 franceza/germana, 2 engleza, 2 tic(ca si informatika), 1 informatica, 1 religie si o saptamana faci desen una muzica.In legatura cu bacul nu stiu, eu sunt la stiinte ale naturii si este chiar oke
sper ca ti-am fost de folos. pa-pa
Pai se da bacul la matematica(m2), romana, la alegere dintre chimie, biologie si fizica, o limba straina, am inteles ca s-ar da bac si la informatica, dar nu stiu sigur daca este asa:-
Off nu mi s-a postat tot raspunsul...Asa materiile care se fac la Stiinte sunt in special chimie, biologie, fizica, matematica, romana si altele cum ar fi:geografie, istorie, informatica, logica, engleza, franceza(germana). Cam tot ce se face si in generala, dar nu faci latina spre deosebire de generala. Cred ca astea ar cam fi mai importante.
Eu nu sunt la stiinte, dar am prieteni care fac multa chimie, biologie, fizica si matematica.De obicei, elevii de la stiinte vor sa se faca doctori.Nu stiu din ce materii se da bacalaureatul, dar banuiesc ca din cele specifice, sigur biologie si chimie.
RoxiutzaRux întreabă: