Cea care m-a impresionat cel mai mult pana acum a fost Beautiful.Asta e diferenta dintre Em si restul artistilor:sinceritatea cu care isi expune in versuri experientele
When I'm gone sincer ma ia cu fiori, versurile sunt terifiante :-ss La fel si Mockin' Bird.
Preferata mea este " Stan" dupa "I'm Shady", The Way I Am, Lose Yourself, Cleaning Out My Closet,
Ass Like That, Way I Am, si toate celelalte. Sunt innebunita dupa Eminem, cand am nevoie sa ma linistesc, sa fiu singura ascult melodiile lui si deja imi trece tot.
,
Clean up in my closet, Lose Yourself, Mockingbird, Beuatiful, The real slim shady si altele
Lose yourself, cleaning out my closet, when i`m gone, just do it, white america, my name is, shake that ass, superman, cu dr. dre=forgot about dre.multe dintre cele vechi alea noi cindarela man, beautiful, wont back down, untitled
Pai...mockinbird; no love; i need a doctor; space bound; when I'm gone; the way I am; way I am; beautiful; you don't know; till i collapse; anthem of the kings; you don't know...si multe altele
Pai mie imi place cel mai mul; when im gone; lose yourself; no love.va recomand piesa space bound
Nu asculti Eminem...nu esti OM.Mie imi plac toate melodiile lui Eminem.E singurul rapper care imi place. Daca ar canta Eminem in manele probabil ca mi-ar place si alea.
WaxX întreabă: