Pai de exemplu. daca tii mult la el sau daca esti de mult cu el SAU daca il iubesti poti sa-i spui cat de norocoasa esti ca ai gasit un astfel de baiat ca persoana ca el gasesti greu...Ca fiecare minut alaturi de el il pretuiesti...nu stiu` incearca si fi sincera deschide`te in fata lui chiar daca uneori avem de suferit ca suntem sincere roata se intoarce mereu :*
Mie dor de tine *
eu asta i-as spune daca as avea un prieten( desi nu vreau unul deocamdata) pentru ca este o fraza chiar foarte dulce, poate chiar mai frumoasa decat te iubesc plus ca e intraductibila( nu se poate traduce in nici o alta limba cuvantul dor) si pe langa asta e profunda si cred ca si lui i-ar placea
De la o intrebare simpla "ce-ai facut azi?" se poate ajunge la discuti foartee lungi.
Buna scumpicul meu dragalas, imi este dor de tine si as vrea ca in momentele astea sa fim impreuna, iti doresc o zi superba plina de veselie, o seara minunata alaturi de mine, si o noapte linistita si plina de vise frumoase pentru cand mergi acasa... te pup dulce si lipicios ca sa ramana pupicii la tine iubitul meu.