"Mai sunt cateva zile pana vei spune adio acestui an 2009.gandeste-te la tot ceea ce ai facut: ai ras, ai plans, ai iubit, ai urat, ai suferit, ai facut pace si te-ai certat, ai sarutat, ai sperat, ai visat.toate aceste lucruri ti-au folosit pentru A CRESTE."
"Un an bun, 12 luni de fericire, 52 de saptamani cu liniste, 365 de zile cu sanatate, 8760 de ore cu dragoste, 525600 minute cu noroc, toata viata langa persoana iubita!"
Uite ca a mai trecut un an si tot impreuna suntem.Iti multumesc iubita mea ca ai fost alaturi de mine si in acest an si ca ai luminat cele mai intunecate locuri din mine.Iti multumesc pentru ca ma iubesti! Sper sa trecem si peste acest an, 2010, tot together! La Multi Ani! Te iubesc de un infinit de oriiii!
Este un mesaj de la iubitul meu. mie mi-a placut
by daii
Sincer pe mine ma lasa rece mesajele de Craciun si de Revelion copaite dupa net. Nici nu le citesc citesc inceptu vad ca e dupa net. si-mi ajunge. imi place mult mai mult sa primesc un mesaj scris de pers respectiva. Ceva de genul: La multi ani! Iti doresc un an nou cat mai bun si plin de impliniri.
Andrei67y5 întreabă: