| amaliaa34 a întrebat:

Ce mesaj sa ii scriu iubitului meu, el nu mi-a scris nimic timp de 2 zile si cand ii scriam eu imi spunea ca are treaba, am fost la mare impreuna dar cred ca si-a batut numai joc de mine, i-am vazut mesajele cu o prietena la care i-a spus ca am mers impreuna la mare doar ca sa-si bata joc de mine, am trecut cu vederea, oare de ce nu-mi spune ca vrea sa ne despărțim daca tot nu ma cauta? Ce mesaj sa-i las in legătura cu ce am vazut ca i-a scris fetei aleia, cum sa-l iau? Cum sa actionez? Ce sa-i zic? Eu chiar tin enorm la el si nu as vrea sa ne despărțim, ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Până când vei mai trece cu vederea? Când te vei hotărî să fii tare, să încetezi cu întrebările și să faci ceva în legătură cu asta? Orice secundă trecută, e mai simplu pentru el să își găsească o scuză.
Dacă el nu îți scrie, tu de ce ar trebui să o faci? Nu e ca și cum tu trebuie să-l drăgălășești, iar el să se comporte rece față de tine. Nu îi mai scrie o perioadă, fii indiferentă.
Apoi gândește-te la ceea ce i-a spus acelei fete, chiar și-a bătut joc de tine? Să-l întrebi asta. Sentimentele sunt importante, dar uneori ajungi să suferi.
Cu toate că tu ții enorm la el, el poate nu ține deloc la tine. Iar dacă este așa, relația nu mai poate fi reparată.

| amaliaa34 explică (pentru positivity):

Nu i-am mai scris si nici el nu mi-a scris... Oare imi va mai scrie vreodata?

| positivity a răspuns (pentru amaliaa34):

Dacă nu îți va mai scrie, nu va înseamna acest lucru că nu ai fost nimic special pentru el? Nu merită să te gândești la asta. Odată ce el nici nu știe ce vrea, nici nu își cunoaște sentimentele, ar fi bine să nu suferi pentru acest gen de persoană.

5 răspunsuri:
| Sxx a răspuns:

Spune-i direct in fata, nu merita sa fii bataia lui de joc!

| Yuuuuuki a răspuns:

Ii spui ca ai vazut mesajele lui si ca nu ti-a picat bine. "Mersi ca nu mi-ai scris de 2 zile, fac eu primul pas si vreau sa stiu ce se intampla intre noi, ce se intampla cu tine." Daca nu iti raspunde eu zic sa o lasi balta, ii lasi alt mesaj cum ca vrei sa va despartiti si renunti la el. Depinde de mesajul lui, desii te sfatuiesc sa nu treci atat de usor cu vederea. Oricum stai lunistita pentru ca indiferent de ce spune, vei trece usor peste el cu ajutorul prietenilor si a familii. In scurt timp vei uita de el. Bafta maxima :3!

| amaliaa34 explică:

Sau sa nu-i mai scriu nimic?