| aaa_1934 a întrebat:

Ce mesaje frumoase de dragoste ii pot da iubitului meu? va rog. dati'mi niste idei:* funda:X:X

5 răspunsuri:
| BeHappyForMe a răspuns:

Ai grija de zambetul tau
De buzele tale
De sufletul meu
Ai grija de inima mea
Ai grija de noi
Si de dragostea noastra.

| SweetBaby98 a răspuns:

Pai uite eu te sfatuiesc sa-i spui...1.Nu conteaza cat ai, ci pe cine ai. 2. Daca cineva nu-ti mai iese din minte ar trebui sa ramana acolo.

| emchristina a răspuns:

Eu prin lume hoinaresc si pe tine te iubesc de gurita ta mi-e dor, noapte buna puisor

| BeHappyForMe a răspuns:

Cat de mult te iubesc nu vei sti niciodata. Totusi, pentru a da o dimensiune infinitului iti pot spune ca 59 de secunde din fiecare minut de-al meu inima mea bate pentru tine. E mult sau e putin? Cand vei sti raspunsul se va risipi si misterul.

Esti soare care imi lumineaza sufletul... desi cateodata ma ranesti, ma ridic de jos si te iubesc mai mult. Stii cum sa ma faci sa imi deschid sufletul fata de tine... Esti alinarea zilelor mele si mai presus decat atat: te venerez. Si stii de ce? Pentru ca mi-ai daruit cel mai pretios cadou din viata mea, cadou de care ma bucur in fiecare zi, fetita noastra adorata. Te ador!

As vrea sa fiu fulgul lenes ce-ti cade pe gene, poate atunci mai vedea
As vrea sa fiu vantul ce parul iti flutura, poate atunci m-ai simti
As vrea sa fiu visul ce noptile-ti umple, poate atunci m-ai chema
As vrea sa fiu tot ce-i frumos pentru tine, poate atunci m-ai iubi!

Buzele tale par sa se simta singure. N-ar vrea sa le intalneasca pe ale mele!

Vorbesc cu canapeaua si flirtez cu televizorul. Da-mi un mesaj inainte sa incep sa fac avansuri frigiderului!

| AvalohAlyn a răspuns:

Uite cateva mesaje de dragoste care mie imi plac foarte mult:

Poate ca ochii mei nu au luminat indeajuns zarea ta, poate ca zambetul tau nu a inseninat indeajuns fata ta, poate ca am fost doar un strop din roua diminetii ce au cazut pe fata ta adanc, poate ca am fost doar o stea in cerul inimii tale dar te-am iubit si te iubesc!

Te iubesc si te voi iubi mereu, pentru ca tu esti u esti ingerul din sufletul meu. un ingeras care stie sa ma faca sa iubesc asa cum nu am mai iubit pe nimeni niciodata. O dragoste adevarata, o dragoste la care nu voi renunta niciodata!

Pot trai 2 zile fara mancare, pot trai 1 zi fara apa, pot trai 1 minut fara respiratie dar nu pot trai 1 secunda fara tine! TE IUBESC!

desi nu consum alcool sunt ametita cu dragostea cu care ma hranesti...inima-mi palpiteaza d focul iubirii si imi simt venele plesnind de dorul tau

Imi curge-o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine.
Dar stiu atat si pot sa-ti spun: mi-e dor, mi-e dorde tine
Acolo unde nu exista fericire, acolo unde staruieste intunericul si viata trece fara alinare.
Acolo sunt eu, inecandu`ma in lacrimi de DOR...pentru TINE.
Simt si acum imbratzisarea ta, te vad in fata mea, uitandu-te in ochii mei, imi pare o sclipire de foc.
Eu ma uit in ochii tai, vad un punct de lumina, vad inca strada aceea pustie pe care stateam cu un felinar aprins in departare.
Singuri in lumina noptii si ne apropiem usor unul de celalalt.
Buzele tale calde se unesc cu buzele mele fierbintzi.
O scilipire de foc, rasare din noi
pentru Iubirea Mea

Numai bine