Ehh.Eu una nu sunt o fata de bani gata.Ai mei lucreaza la o fabrica de mobila...castiga destul de bine, dar pana la un timp, cand va trebuii sa muncesc si eu ca sa am si eu banul meu.Asa e normal, nu trebuie sa te creasca parintii pana nu mai pot, trebuie sa ne gasim rostul in viata. Sper ca nu te-am plictisit.Bafta in viata!:*
Buna mama este contabila si tata e agent de paza.Sunt un simplu roman.Si sincer acum nu mi-as fi dorit sa fiu un copil de bani gata.Imi place cum sunt.Nu imi plac copii de bani gata pentru ca majoritatea sunt egoisiti si sti si tu cum sunt.
Eu ma consider simpla chiar normala si din contra nu ma consider fata de bani gata.Ai mei sunt bugetari tata invatator iar mama asistenta medicala deci...mai ales acum ca s-au taiat din salarii iar ambele siteme si cel medical si cel din invatamant sunt de tot rahatul dar ma bucur in schimb ca pot trai decent si am strictul necesar.
Nu sunt copil de bani gata si nici n-as vrea.
cu ce m-ar ajuta? m-ar ajuta intr-adevar, dar fara sa fie meritele mele!
Mama lucreaza la o primarie ca referent urbanism iar tata e padurar.nu sunt copil de bani gata dar nici "simplu romanas". am o viata normala
Mama e vanzatoare la magazin ia 1000 de lei pe luna si tata e la o firma de paza tot 1000 lei deci numim normal
Mama este asisenta medicala, iar tata este manager.Nu,nu sunt copil de bani gata.
Tata e inginer. iar mama e asistent medical cu studii superioare. si sunt o simpla romancutza.(desi am tot ce imi doresc)
Intre, si oricum pe mine ma enerveaza copii astia de bani gata care au niste fite in ei de parca sunt vedete.banii sunt ai parintilor nu ai lor. in plus ar trebui sa le multumeasca parintilor ca muncesc atata pentru ei, ca altfel nu ar avea ce au acum
Tatal meu e judecator si are o firma iar mama lucreaza la o banca in focsani. intr-un fel ma cam enerveaza pentru ca mereu tata ma duce cu masina la scoala iar cand plec ori vine cineva de la firma sau mama si vreau sa ma duc cu cu colegii acasa dar nu trebuie sa vina sa ma ia ei.ma rog.dar intr-un fel imi place viata mea pentru ca am ocazia sa vizitez multe. unii ma cred copil de bani gata si nu imi place asta pentru ca nu imi place sa fiu fitoasa nu e genul meu.Imi place sa am prieteni adevarati care sa ma placa pentru ceea ce sunt nu pentru ca am bani si oricum nu sunt banii mei sunt ai parintilor mei.
Te pup, o zi buna
Daria întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: