| DeUtsza a întrebat:

Ce metode ati alege sa faceti pe cineva gelos?

Răspuns Câştigător
| Ics a răspuns:

De Obicei Ii Vbesc De Alt Baiat, Sau Ii Zic Mi. a Da Mesaj Baiatu Cutarica Si Ii Zambesc Asa Sa. i Arat Ca Ma Intereseaza, Sau Ii Ara Ia Uite Ce Ochi Frumosi Si Ce Bn Arata. Dastea happy FundA?

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Niciuna.Nu ma intreseaza sa fac pe cineva gelos, sa ma ascund dupa degete, si sa pun paravane intre noi, doar de dragul de a parea eu "terminatoare" de baietioh go on

| Adry05 a răspuns:

Stiu una pe care o avea iubitul unei prt de a le mele la status si a facut-o pe prietena mea geloasa laughing si anume
-alexya-te vreau inapoi [scuze ca n-am dat si sitebig grin dar o gasesti pe youtubetongue]

| DakotaRoyse a răspuns:

De ce ar trebui să faci pe cineva gelos? laughing Oricum e greu să scapi de asta, plus că mulţi sunt geloşi de fel.
Daaaar... E simplu. Te învârţi în jurul lui cu altcineva, şi flirtezi cu alţii şi asigură-te că el te vede. Sau când sunteţi împreună, roagă pe cineva să te sune şi apoi tu să zici că e un tip pe care-l placi.

| croissant a răspuns:

Ignorantahappy chiar merge:-d

| xCăpşunici a răspuns:

Incearca
1.Prima Data cand il vezi, te imbratishezi cu baiatul de langa tine fara sa il privesti(cat mai aproape de el)
2.Prefate ca vorbestila telefon cu iubitul si adreseaza-ite(uibitului img)cu iubi, pisi, dragule, iubitule
3.Pleaca acasa cu unul dintre prietenii tai, La plecare fa o poza in care te imbratishezi/pupi cu el! Si roaga o prietena sa o trimita tuturor!~
4. IGNORAL! Vorbeshte foarte romantic--nu prea mult-- cand sunt si alti baieti in preajma ta

| Onu_2759 a răspuns:

Pai de exemplu i-am spus prietenului meu ca in seara asta m`a oprit un baiat, Si m`a intrebat ceva. Si era asa de frumoooss love struck
Sau pur si simplu ii spun cat de bine ma distrez cu alt baiat sau cat de frumos e alt baiat... Avand in vedere ca e foarte gelos e de ajuns sa ii spun, in timp ce vorbesc cu el la telefon "stai putin ca am primit un mesaj, ăăă, de la un baiat". Si il fac si mai curios daca dupa aia ii spun ca naa, Nu e imoprtant.winking
Sunt o multime de metode.

| crisgently a răspuns:

Ai ales un joc periculos, ar fi bine sa stii cand sa te opresti.totul se poate intoarce impotriva ta