| MiKutzelu34546 a întrebat:

Ce metode ati folosit pentru scaparea cosurilor(creme, masti facute acasa, etc)?
Nu am multe dar sunt cateva ...am un ten deschis, palid, uscat. Nu vreau sa aud "du-te la dermatolog" asta stiu si eu si o sa ma duc dar pana atunci vreau sa aud de la voi cateva metode.

8 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Asa ziceam si eu, pana cand am incercat o groaza de remedii ( naturale, creme de la plafar, farmacii) si am facut alergie, plus mi-au aparut toata fata cosuri plus petele care nu se mai duc ( inainte se duceau de la sine), inainte aveam 4-5 cosuri la menstruatie. Si unite asa am ajuns la dermatolog, mi-a dat un tratament adecavat in functie de ten, dar si de acnee( am scapat de toata cosurile, aveam cel mai mult pe obraz), dar trebuie sa ai o alimentatie foarte sanatoasa, spalat dimineata si seara ( musai- altfel mizeria si cu sebum nu fac treaba buna) si multa apa.

| MiKutzelu34546 explică (pentru LaLaura):

Nu sunt alergic la nimic...o sa ma duc daca nu dau roade big grin

| LaLaura a răspuns (pentru MiKutzelu34546):

Nici eu nu eram alergica, dar uite ca mi-am creat singura alergia prin toate mastile si cremele incercate.
Eu sper sa mearga la tine si sa nu treci prin ce am trecut eu.

| MiKutzelu34546 explică (pentru LaLaura):

Multumesc frumos.

| LaLaura a răspuns (pentru MiKutzelu34546):

Nu ai pentru ce.

| KamaSutra a răspuns:

O metoda foarte buna(incercata de mine) este sa amesteci 2 linguri de miere cu 2 linguri de scortisoara, o sa te usture putin dar e foarte eficient sau cu partea interioara a unei banane sa freci usor fata.

| MiKutzelu34546 explică (pentru KamaSutra):

Mersi, o sa incerc :*

| OoBunnyoO a răspuns:

Incearca sa iti cureti fata dimineata si seara, de preferat cu lotiune tonica si chiar mai bine cu apa termala. Apa termala este cam scumputa dar este foarte buna pentru ten. Nu folosi apa de la robinet, are foarte mult calciu si iti usuca pielea, eu intotdeauna am avut problema asta.
De asemenea, incearca sa folosesti o crema de zi potrivita tenului tau, cremele de la Eucerin sunt destul de bune dar cam scumpe. Daca vrei ceva un pic mai ieftin, L'Oreal Hydra Renweal este destul de buna pentru tenul uscat. Iar daca vrei ceva complet natural, insa destul de scump exista la farmaciile Sensiblu o gama de creme bio, am uitat numele brandului insa se gaseste numai la Sensiblu. Daca ai vreo farmacie prin apropiere le poti verifica.