anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce metode de copiat la un test de informatica sau mate etc... dar sa fie eficienta?

7 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Http://fituica.com/cum-sa-copiezi/
aici sunt idei chiar bune

| Piiink a răspuns:

Itii bagiicopiutelee in teneshii sa mor mergee smug funda puppy dog eyes?

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Pui un bilet cu raspunsuri in soseta pui o foaie de raspunsuri in maneca daca la sfarsitul ei este stramta daca ai o profa atat de proasta ca a mea pui caietu in ghiozdan si i spui ca, cauti un pix si tu te uiti in caiet

| ๔ღILoVeRaPღ๔ a răspuns:

Mda,ai putea sa iti pui o hartie pe o sticla cu apa.Lipesti foaia cu scotch si cand ai nevoie te uiti acolo =).

| aLL3xandra97 a răspuns:

Eu imi scriu tot pe telefon si merge mereuwinking

| ÖpëиTPU a răspuns:

Www.trilulilu.ro/Devilla13x/145f990c0dce8a cea mai buna metoda (zic eu)

| claudiu12_9253 a răspuns:

In ce clasa esti? Eu sunt a 10-a si am reusit sa copiez la info.Am luat 10laughing)))Metoda :colegul a deschis caietul si eu m-am uitat in el.Dar la info este o metoda si mai buna. Daca ai o camera buna la telefon fa poze la caiethappynu la coperta ci la cea ce scrie in el.Dar iti trebuie o camera buna smug.La mate nu prea poti sa copiezi. Daor daca ai niste formule de aplicat.P.S. azi am avut un test la mate.Si am putut copia pentru.ca profu nu s-a plimbat prin clasa.Jum de clasa a copiat din caiet un ex. pe care il avem facut in caiet la ora.In orice caz metoda de a copia o gasesti pe loc.Nu stii ce va face profesorul...