| PumpkinDoll a întrebat:

Ce metode de "pedepsire" a parintilor stiti? Eu ma gandeam ca poti pleca si sa nu te mai vada niciodata, ca si cum ei n-ar mai exista pentrut tine.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Oare ti s-a urat cu binele? Cum sa fugi de acasa?
Nu te gandesti ca te vor cauta cu Politia si vei ajunge sub urmarire generala la TV, radio, internet si interpol?

| PumpkinDoll explică (pentru Violleta2022):

Am 19 ani...

| Violleta2022 a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Ha..ha..ha... pai, in cazul asta, poate te platesc ei sa pleci de acasa, daca esti un copil problema.

Ar fi bine

| Violleta2022 a răspuns:

M-am gandit la un soi de pedeapsa deja, una aplicata noua cu ani in urma, de fii-mea si fii-miu, cand voiau sa ne vada plecati de acasa, cateva ore bune sau chiar mai mult, ne cumparau bilete la film, la cate un cinematograf mai indepartat si eventual ne faceau si rezervare la un restaurant, ca sa fie siguri ca nu venim iute acasa, dupa film. Ma rog, ne plateau online biletele la film, dar la restaurant tot noi plateam, ca ei ne faceau doar rezervare telefonica laughing
Imi aduc aminte ca ne mai faceau si trasee mai lungi de excursii, chipurile ca sa iesim din casa, sa ne relaxam. Iar noi, daca dadeam peste locuri faine, chiar ramaneam peste noapte la vreun hotel ori pensiune, ca era pacat sa nu vizitam imprejurimile si a doua zi.

Cred ca te-ai putea inspira din povestea mea si ai putea inventa ceva similar, eventual cu cooperarea unui parinte, daca este prea costisitoare excursia.

Mda,ar fi si asta o solutie, singura problema la mine e ca nu prea se intelegrolling on the floor

| Violleta2022 a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Eu cred ca in situatia asta, s-ar putea sa faca compromisuri de dragul tau, mai ales daca esti singurul copil, si sa accepte sa iasa impreuna.

| SilentRain a răspuns:

Daca te descurci financiar, incearca
Chirie +loc de munca = libertate si responsabilitati

| MihaiNicu23 a răspuns:

Mai bine le zici direct ce probleme ai cu ei.

| Emma30555 a răspuns:

În felul asta te pedepsești și pe tine

| DorelExpertu a răspuns:

E suficient sa uiti sa tragi apa si sa imputesti toata casa, preferential, inainte sa vina musafirii.