anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce metode exista pentru a indeparta miopia inafara de ochelari, lentile de contact sau laser. Exista cumva picaturi pentru ochi care te ajuta ca niste ochelari? Daca puteti dati-mi remedii cat mai naturale. happy
Merci anticipat.

Răspuns Câştigător
| AiEnmaYuuki a răspuns:

Da,dar cel mai bine iti va spune doctorul, deoarece el stie cat de inaintata e boala si ce iti poate recomanda.

4 răspunsuri:
| kattya96 a răspuns:

Eu stiu ca miopia nu se indreapta niciodata ( in niciun caz cu picaturi). poate ma insel, dar daca ar fi asa de ce toata lumea poarta ochelari?
Ochelarii te ajuta sa vezi mai bine, insa chiar daca hipermetropii isi corecteaza vederea daca ii poarta, la miopi nu prea e la fel.

| thegatekeeper a răspuns:

Din pacate, nu ii poti face nimic. Miopia chiar avanseaza, incetul cu incetul, pe masura ce trece timpul. Initial, eu am avut - 0, 50, iar acum am aproape -3. In jurul varstei de 20 de ani se va stabiliza si va inceta sa mai avanseze, iar abia atunci poti recurge la o operatie cu laser sau la o alta metoda de operatie. In orice caz, pana atunci trebuie sa porti ochelari sau lentile in permanenta, astfel incat sa nu avanseze prea mult. Nu exista picaturi pentru asta.

| AiEnmaYuuki a răspuns:

Din pacate nu se poate.Ei iti recomand sa mergi la doctor si sa ii ceri sfaturi in legaturacu asta.Sa intrebi daca nu e o alta cale in afara de cele scrise de tine mai sus.Sunt sigura ca ti-ar recomanda ceva bun, pentru ca sti tu, pentru noi ar putea fi bune unele lucruri dar poate tu ai avea alergie.Trebuie sa fii prudenta cu medicamentele.Ai grija de tine:*

| racasannicoleta90 a răspuns (pentru AiEnmaYuuki):

Picaturi de ochi exista?

| AiEnmaYuuki a răspuns (pentru racasannicoleta90):

Da,dar cel mai bine iti va spune doctorul, deoarece el stie cat de inaintata e boala si ce iti poate recomanda.