| Asdfghjklasdfghjkkl a întrebat:

Ce metode usoare de sinucideri cunoasteti? Va rog frumos sa nu luati in ras aceasta intrebare si cel mai bun raspuns primeste funda. Va multumeschappy

Răspuns Câştigător
| cory86 a răspuns:

Este foarte riscant sa incerci sa te sinucizi, pentru ca n sti daca o sa mori cu adevarat. Si daca nu o sa mori, o sa ramai k niste sechele foarte grave, iti dai seama k daca incerci sa te sinucizi si incercarea de a,ti lua viata a esuat. iti dai seama cum este sa ramai toata viata ta intr-un scaun cu rotile, avand toate oasele rupte si sti k nu o sa mai mergi in viata ta. Nu o face te rog frumos, stiu cum te simti, stiu cum este sa treci prin k treci tu, sa n vezi nimic frumos in viata ta, simtind k nu valorezi nimic, simtind k nimeni din jurul tau nu te intelege, si nu te iubesc, inteleg foarte bine situatia. Pentru k eu acum trei ani de zile m,am aruncat de la etajul patru si nu am murit, dar in schimb mi,am rupt coloana si ambele picioare, nu sunt invalida Íi multumesc lui Dumnezeu pentru ca m-a ajutat sa nu raman invalida, merg k carjele dar foarte putin pentru ca obosesc foarte mult desi au trecut trei ani. Cand me duc la o plimbare mai lunga trebuie sa me duc k scaunul. Am incercat sa ma omor si mi, am distrus viata pentru todeauna, mi, am distrus oasele, viata mea de dinainte o doresc cu tot sufletul meu, mi, as dori sa dau timpul inapoi si sa nu mai fac asta k nu merita sa, ti iei viata pentru nimic in lume chiar daca suferim si nu vedem lumina de la capatul tunelului, sant convinsa k intro zi o sa apara, pentru ca noi sa fim mai fericiti, cel putin eu vreau sa cred in asta k intro zi o sa fiu fericita, pentru ca daca nu ar fi asa nu as putea rezista, pentru ca nu mai suport situatia in care sunt acum, ma simt foarte vinovata pentru ca am facut, i, mi pare asa de rau pentru ca am facut. Nu atenta la viata ta, nu merita sa faci asa ceva pentru nimic in lume.

| Asdfghjklasdfghjkkl explică (pentru cory86):

Chiar m`a uimit raspunsul tau, aproape ca mi-au dat lacrimile si crede`ma ca am puterea sa constientizez faptul ca viata are doua fete. Una mai blanda si alta mai dura, daca reusesti sa le multumesti pe amandoua, presupun ca ai trecut acel test si...Imi pare foarte rau pentru ce ti s`a intamplat. Imi pare rau ca regreti atat de mult si ca tanjesti pentru ceva ce inainte aveai. Sfatul tau imi este de folos pe parcursul acestui drum al vietii. Am invatat sa inteleg ca mereu a fost si asa va fi. Iti doresc toata sanatatea din lume si fie ca acel miracol sa se intample si pentru tine. Consier ca meriti. Imi pot imagina durerea, succes!

11 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

La numele tau mai bine NU!

| VadTot a răspuns:

Hello Iti Scriu din Iad! sincer nu ti recomand sa te sinucizi! Nici pe aici nu i mai bine decit acolo unde traiesti tu! Nu scapi de Griji Nu O duci mai bine! Asa ca ramai acolo unde esti si traieste ti viata pe care o ai! Ca nu vei scapa de griji si nici mai bine nu o vei duce,!

| sunetul a răspuns:

Iti place sa te joci?
Sti prea bine ca nu o sa faci asta.

| Smilee4Mee a răspuns:

`Nu face o prostiestraight face!

| MaxiValau a răspuns:

Cutit foarte lung, daca stai la bloc arunca-te in cap( incearca de la o inaltime cat mai mare). Si sa lasi un mesaj inainte sa te sinu-omori, ca sa ne uitam la tv, poate te vedem.

| Asdfghjklasdfghjkkl explică:

Va multumesc mult de tot pentru aceste raspunsuri incurajatoare, chiar apreciez si poate ca aveti dreptate, sinuciderea nu o fi ea cea mai buna cale, insa, cand cazi intr-o depresie, asta e singurul lucru la care te poti gandi. Va multumesc celor carora va pasahappy

| sabatuzs a răspuns:

Arunca-te de la etajul 3big grin bafta!

| teo_7965 a răspuns:

Sa nu-ti dai foc sau sa nu te ineci asteas cele mai naspa,da sa te arunci din avion fara parasuta big grin,ma rog sper sa nu o faci orice motiv ai avea, chiar daca viata poate fi de **** sau teo parasit iubitu nu conteaza sa nu o faci, sau ai zis sa o luam in ras

| TSI a răspuns:

Imi amintesc ca am vazut un raspuns de al tau, la o intrebare, in care spuneai cat de importanta este viata, deci nu cred ca vrei sa te sinucizi. Pentru mine nu exista metode usoare, toate sunt la fel, nu vreau funda. Numai bine si sa ai grija de tine happy

| Steaua_Fortzza_1995 a răspuns:

Simplu si rapid cu un pistol nu e dureros si dureaza 5 secunde