| bb_7189 a întrebat:

Ce muzica mai ascultati voi, ca eu m-am cam plictisit de toate melodiile astea romanesti cu sound strain care seamna toate intre ele? nu ca nu-mi mai place genu, dar asa ca idee

Răspuns Câştigător
6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Eu ascult artisti francezi precum Joe Dassin, Jullien Clerc, Charles Aznavour sau Jacques Brel. Melodii frumoase gasesti si daca vei cauta pe youtube : Avril Lavigne, Kelly Clarkson, Nickleback, Bon Jovi, Guns N' Roses.

| Mirela a răspuns:

Hip-hop love struck cauta:vescan, nane, cumicu, arssura, bullet, solo love struckb. u. g mafia:X .sau.mai asculta melodii vechi gen melo d la hi-cu, 3se.astea cu care ai crescutwinking

| bluepuff a răspuns:

Eu ascult :
Vascan
Criss Blaziny
Dagga
Independent
Teasta
Sask
DaOne
Anonim
Arghio
Pretecst
Cumicu
Solo
Vrak
Inna
Veritasaga
Guess Who
La familia
Enrique Iglesias
Cosy
Connect-R
Alex
Blaxy girls
Chris Brown
Simple plan
Arssura
Nane
Ali Star
Sonia
KeSsha
Akcent
DMF
Ombladon
Nimeni altu`
Bullet
Adda
Acustic& Expresiv
Adam Lambert
Chamillionaire
Eminem
NeYo
Westlife
Akon
Bambi
JLS
Galax
Jaar Project
Smiley
Spike
Timbaland
Eamon
Deep central
Rihanna
Dima
Linkin parca
etc.straight face

| Africanwitch a răspuns:

In primul rand sa fie clar pentru toti: melodiile romanesti gen house cu sound si versuri copiate nu fac parte din categoria muzica! Sper sa nu se supere nimeni de MAO.
Ok. Daca vrei sa schimbi sound-ul complet incearca ceva rock mai usurel pentru inceput: Coldplay, One Republic, Maroon 5, Placebo, Kings of Leon, Kasabian, Paramore, Red Hot Chili Peppers, Weezer, Oasis, Muse. Treci apoi la ceva mai hard: Implant pentru Refuz(extraordinara, metal)Guano Apes, Three Days Grace, Nirvana, Green Day, Disturbed, Korn, Slipknot, System of a Down, Linkin Park, Bullet for My Valentine, Megadeth, Metallica, Rammestein, Papa Roach, Breaking Benjamin.
Sau poate iti place symphonic metal: Magica(din Romania, minunata trupa), Nightwish, Sirenia, Kamelot, Freedom Call, Within Temptation, For My Pain..., Epica.
Ti-as recomanda, totusi electronic music mai mult, daca zici ca iti place dance-ul, deci: The Prodigy, Depeche Mode(ador ambele trupe), Moby, Faithless, Paul van Dyk, Apollo 440.
In materie de rap/hip-hop: Keny Arkana, asa cum am mai spus; ador hip-hop-ul francez.
Sunt atatea genuri muzicale care merita incercate: trip hop, funk, soul, etc. De ce sa iti irosesti timpul si inteligenta ascultand house sau manele? Pe langa faptul ca suna la fel, sunt de proasta calitate.
Asta, zau, daca inteleg...

| Andrei_8690 a răspuns:

Michael jackson iti recomand sa asculti