| RainbowAndra a întrebat:

Ce naiba de sutien sa mai port? Din cauza acelora cu burete se presupune ca sanii ti se vor lasa, din cauza celor fara ti se vad sfarcurile sau nu ai parte de destula sustinere... Daca nu poti deloc, tot asa se vad sfarcurile si mai rau cica din cauza gravitatie se lasa straight face Eu sunt tare incurcata acum, de vreo 2 ani port sutiene cu burete si sincer nu prea ma simt confortabil in ele, doar ca ma simt aiurea daca nu port, poate si din cauza ca am sanii mai mici...
Deci, voi ce sutiene purtati?

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sânii se lasă de la alăptare, disfuncții hormonale, lipsa unui sport.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Sanii nu se lasa de la sutiene, este o prostie daca crezi asta, poarta ceea ce vrei si cu ce te simti mai bine, ce sa facem daca mama natura nu ne a dotat cu mai mult...

| hecamefrommetalland a răspuns:

Există modele mai ușor de purtat, caută pe internet modele confortabile.
PSbig grinacă vrei să nu se lase există exerciții fizice pentru asta!

| Euzeds a răspuns:

Hei Andra.Aceeasi problema ca si tine am avut'o si eu acum cativa ani, deci te inteleg perfect.Eu una am adoptat(dupa parerea mea) ce mai simpla metoda. Exista ca un fel de 'sutiene',daca pot sa le spun asa,fara bretele, confectionate dintr'un cauciuc sau ceva asemanator numite 'Freebra', sau cel putin asa se numesc aici la mine, sunt foarte confortabile, nici nu simti ca le ai pe tine.Incerca si vezi si tu cum te simti cu unul. Sper ca ti'am fost de ajutor:*.