Buna, aici la Timisoara e cam racoare, dar soarele straluceste si e senin, pai sa nu te plictisesti, uita-te la un film bun, citeste o carte sau o revista buna, vorbeste pe mess cu prietenii, joaca-te ceva jocuri interesante pe comp, bafta.
La mine a fost bine am facut gratar, am stat la masa afara (stau la curte), am citit presa pe net, am intrat pe TPU...
La mine nu e asa grig, dar nici cald nu e. Vara a trecut
Incearca sa iesi totusi la o plimbare chiar daca e un pic mai frig; te imbraci ceva mai gros. Sau cu bicicleta daca ai. Poti citi si o carte daca vrei, dar ti-as recomanda mai bine catea minute petrecute in aer liber. Eu in locul tau m-as plimba singur pentru ca m-as recreea mai bine, m-as simtii in largul meu si as avea timp si forta de a decide pe unde vreau sa ma plimb. Asadar, ti-as recomanda o plimbare printr-o zona mai linistita, un parc sau o alee cu ceva copaci mari si impunatori. Sa ma plimb prin asemenea locuri ma linisteste si ma racoreste mereu. Bafta!
Psihoyounger
Si la mine ploua, dar e mai bine asa. Macar nu mai ies cocalarii si pitipoancele din casa
Gata, am gasit.
Multumesc frumos tuturor.
Ma duc in bucatarie sa stau pe langa mama cat timp face pulpitele la cuptor
Sau ma uit la filme pe un site
Si la mine e frig si a plouat...ca sa nu te plictisesti stai pe net, uitate la tv, vorbeste la telefon sau invitati o prietena la tine sau un prieten.
Si la mine e frig... am stat in casa, pe mess, m-am uitat la tv apoi am iesit in oras la cumparaturi cu o prietena, apoi la un suc...
Ploua si e frig... Dar am gasit o activitate: o ajut pe mama sa puna muraturi pentru iarna, n-ai idee ce frumos e (ma rog, eu ajut doar cu privitul)! Si mai vin si pe TPU sa vad care e treaba.
Ia o carte, citeste niste bancuri...joaca-te cu mingea prin casa (asta daca nu fac parintii urat )
La mine s-a oprit ploaiaaa:X... dar tot e urat afara
pff...aiurea si eu m-am plictisit
Si la mine e cam la fel.In privinta plictiselii poti sa scrii o poveste(asta fac eu), poezii, sa te uiti la film, la TV, pe reviste sau akte activitati care acum nu imi vin in minte
Si la mine e la fel. iti propun niste filme la care sa te uiti: Mama Mia, The Proposal ( Propunerea), Baby on board ( Copil la Bord), 17 Again ( 17 din nou), Passion Dance ( Dansul Pasiuni), A Walk To Rimember ( O Iubire de Neuitat)
La mine nu e asa frig, e soare cu dinti.Vantu e cam rau. Apropo sunt din Arad, tu?
De ce nu te uiti la un film? Sau hai sa zic ceva pentru care poate ma injuri citesti o carte sau hai o revista?
...Sunt multe de facut sa nu te plictisesti, depinde ce virsta ai... spre ex daca nu ai chef sa inveti mai bine ajuti pe mama la treburile casnice
anonim_4396 întreabă:
Cătălina_6063 întreabă:
BetyKittyArr întreabă:
allynutzadragutza întreabă:
ramy4ever întreabă: