| lucu a întrebat:

Ce naspha ca incepe scoalacrying cu cat ati fost incheiati pe primul sem

46 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Nici eu nu vreau la scoala crying ieri m-am cantat ca maine incepe scoala laughing ce n-as da sa stau in bucuresti laughing) cu 10 am incheiathee hee

| elena a răspuns:

Daca esti din Bucuresti maine nu mergi la scoala din cauza zapezii...au anuntat la televizor...in acesta situatie mai sunt si unele judete din sudul tarii.

| Victoria a răspuns:

9.80

| marrr a răspuns:

10. u?
[mesaaaaaj preaaaa scuuuuuurtttttt]

| Grimalkin a răspuns:

Eu vreau sa inceapa pentru ca sincer deja m-am cam plictisit si mi-e dor de colegi. Singurele lucruri pentru care nu vreau la scoala sunt profii (care sunt destul de enervanti, cel putin la mine in liceu) si kilogramele de teme si evaluari.
A, si am incheiat cu 9. 55.

| nobody_9468 a răspuns:

Bhai da e bogat TPU asta din cate se vedelaughing
toti suntem desteptihappymajoritatea cred ca au mintitlaughing nu'i asa?
nha...si eu mint:9, 35 deah soartahee hee

semestrul viitor am sa'l inchei cu 10'n captonguetongue ca sa fiu cea m'ai tare de pe TPUtonguelaughing) glmtongue

bafta si apucati'va de invatat, ce? doar 9, 50 copii, hai ca puteti m'ai multhee hee

| AnaisC a răspuns:

Cu 9 am incheiat.

| Ana-Maria94 a răspuns:

Dastraight face ce naspa adica intr-un fel e bine ca ne intalnim cu colegii, dar si foarte rau ca iar incep sa ne asculte profii sa dam testecryingasta e trebuie sa facem si sacrificii in viata.media c-am mica 9, 11.

| c0rn3l1uss a răspuns:

8, 72 a9-a mate-info

| St!L a răspuns:

Cea mai mare medie castiga?laughing

| Bishop a răspuns:

Mda. Habar n-am, stiu ca am avut patru medii de 8 si restul 9 si 10 thinking

| Kassandra1408 a răspuns:

Nici eu nu vreau sa inceapa crying Am terminat cu 9, 55, cam mica, dar la cat am invatat semestrul asta laughing ar fi cazul sa ma apuc ca acusi am bacul, dar parca vreau sa mai petrec putinul timp pe care-l mai am in liceu cu amicii, si nu cu burta pe carte!

| larrii a răspuns:

Eu am incheiat cu 9. 38 big grin

clasa a 8-a.

| єℓєηα a răspuns:

Eu am terminai cu 9. 60, dar sunt a8-a :d, deci stiu ca nu ma pot compara cu cei de la liceu...
E oarecum naspha, dar... asta e, trebuie' sa ne obisnuim. happy

| Yarinn a răspuns:

Vacanta a fost prea scurta! Si nici n-am avut timp sa ma plictisesc! Cand ma gandesc ca iar trebuie sa-nvat la chimie, fizica, mate... si apoi testele din vara cryingsadcrying
Si apropo, am terminat cu 9. 72...

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Nu prea vreau sa inceapa, chiar daca m-am plictisit acasa...
Cand vad zapada asta afara imi piere orice chefyawn

Si media nu stiu cat mi-a iesit... oricum nu prea marelaughing

Răspuns utilizator avertizat
| eveline a răspuns:

Da, e naspa daca nu ai prieteni cu care te distrezi la scoala, dar eu de abia astept sa ma intalnesc cu ei si sa ne facem de cap(dansam, jucam carti pe porunci-in pauze si in ore libere)
Am incheiat cu 9, 50 general:X:X:Xlove struck

| babygyrl a răspuns:

De abia astept sa se termine semestru asta. am terminat cu 9, 88 da semestru asta vreau sa termin cu 10, se vede ca nu prea am invatat da las ca mai am semestru asta.

| ruxybelle a răspuns:

Mda... crying pct love struck astept acum celelalte vacante laughinglaughing)big grin sem l-am terminat cu 9. 92 big grin

| ecristinamc a răspuns:

Am incheiat cu 9. 70 din cauza profei de fraca ca daca mai ma asculta si luam un 10 mi se incheia si la ea cu 10 dar nu a vrut x(

Deci.
Am avut a 3 a medie pe clasa si zic eu ca este destul de buna pentru ca topul a fost asa:

1. 10

2. 9. 88

3. 9. 70

4. 9. 47

Sper ca semestrul urmator sa avansezwinking
Multi pupici

| DianaLostInDreams a răspuns:

8, 84.

| madalinutza a răspuns:

Daa ft naspacrying(((
abia astept urmatoarea vacanta
:X
nu e asa de mult pana luna viitoare:X
m-a incheiat cu 9. 47hee hee

| Razvy197 a răspuns:

Eu am incheiat cu 9. 20 semestrul

| Aurelia_6050 a răspuns:

9, 63.

| loove.music a răspuns:

Daa naspaa
Abia astept vacanta de varaa :X
Am terminat cu 9. 52 happy

| brunetzyca a răspuns:

Nici eu nu astept scoala dar asta e, vine si o sa treaca, o sa vina vacanta de vara. Abia astept!

Si media mi-a iejit 9. 98

| rox a răspuns:

School sucks:d am incheiat cu 9, 64

| rraluca a răspuns:

8. 32 media pe primul sem dar sunt doar 8 medii incheiate, restul materiilor sunt module si se incheie media doar la sfansitul anului scolar.si...e ok pentru ca a inceput scoala, incepusem sa ma plictisesc in casa tongue

| pretty27girl a răspuns:

Eh... eu am incheiat cu 9. 84 clasa a5a... doar 2 materii au 9 restul 10

Întrebări similare