| lucu a întrebat:

Ce naspha ca incepe scoalacrying cu cat ati fost incheiati pe primul sem

46 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Minty a răspuns:

Dapoi cine o mai calculat
am avut doua madii de 9 la mate si fizica si restul de zece la profil socio-uman!

| misschocolate a răspuns:

Eu am avuth 9, 71.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa sa inceapa ca sa se si gate odatalaughingNU ASTEPT DELOC SA INCEAPA, dar astept sa se gate sa inceapa vacanta de vara :Xsi sa pot dormi pana la 12:00 sa n-am treaba day dreaming uhlalala abia astept vara:X... dar pana atunci trag tare ca sa ma pot bucura de vacanta sa stiu ca nu am nici un fel de probleme si de ce nu chiar sa fiu mandra de mine la sfarsit, sem acesta nu a fost unul prea bun pentru mine, pentru ca sunt pe a 9 si nu am fost obisnuita cu modul de predare a profesorilor, dar acum am intrat in ritmul lor si sunt sigura ca sem acesta nu voi mai avea nici o problema big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma bucur in mare parte ca incepe scoala pentru ca astept cu nerabdare ora de sport sa vad ce mai facem si semestru asta la sala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am incheiat semestrul 1 cu media 9, 94.(clasa a 7-a). Am avut toate mediile 10, in afara de fizica(9). Da, nici eu nu prea ma impac cu ideea ca maine incepe scoala...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, pentru mine nu incepe maine :X:X, dar imi este indiferent daca incepe sau nu. Astept cu nerabdare vacanta de vara :X:X.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in clasa a8a si mi-a iesit media 9, dar nu sunt multumita, fata de clasa a5a cand mi-a iesit 9, 46. Vreau sa ma apuc sa invat la mate ca am examen

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pacat.big grin
Am terminat primul sem. cu 9. 87

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

crying incepe scoala...nu mai imi aminti... 9. 87smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am terminat cu 10, 05laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dao naibii de scoala nu mai am timp la calc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am terminat cu 10

| Ada_3052 a răspuns:

Super naspa! eu am inceiato cu 9, 92.

| bibicool:d a răspuns:

10 pe linie... Dar nu ma credeti tocilara...Chiar vreau sa trec clasa.

| UnRocker a răspuns:

E oarecum misto cand incepe scoala:faci kterik pe la ore mai faci prostii prin clasa, etc.A da si media cea mai mare am avut-o...8, 50. big grin. dintr-a saptea N-AM MAI INVATAT NIMIC \m/

Întrebări similare