Nu stiu daca e chiar nevinovat Cornel Penescu dar Becali a facut multe infractiuni si nu a fost pedepsit.Pesemne ca unii mituiesc politia si altii sta sa fie bagati la inchisoare.In romania nu e nimic drept!
Din cate am inteles am auzit ca ar fi o razbunare politica. Felul lui de a fi a deranjat pe unii si l-au mazilit. Da, in fotbal nu e singurul caz de acest gen, ar trebui ca legea sa fie aplicata pentru toata lumea fotbalului la fel.
Penescu alaturi de multi alti mahari din romania a facut afaceri mai mult sau mai putin curate. Greseala lui Penescu a fost ca nu si-a acoperit bine urmele, iar politia, PNA-ul si alte institutii ale statului au inceput sa "intre pe fir" si sa ii demaste "greselile". Toti oamenii de afaceri au facut bani necinstiti, numai ca unii dintre ei sunt bine acoperiti de relatii, de avocati, de contabili si tot asa.
Penelici nu-i bun nici fript...Nu cred ca a avut idee cum e sa stai in seara de craciun pana la ora 10 la servici, si sa nu fie nici dracul, pe care sa-l servesti...Cu parere de rau, in luna decembrie am stat pana la ora 2 jumate noaptea, in conditiile in care nici draq nu mai era dupa ora 10 in magazin...Deci?
Acum ca suntem aproape de a scapa de penescu trebuie sa scapam si de rebuturile de antrenori de la centrul leonte ianovschi.si aici fac referire la spagarul de cristian care cere bani de la copii si ii baga numai pe cei care decarteaza.vezi rezultatele de la zona de la piatra neamt.performanta se face cu cei care merita sa joace nu cu cei care dau bani.(chitu si bubu)chitu il tine in garsoniera lui iar bubu decarteaza saptamanal.
XTreme00 întreabă: