| Rukhsandra a întrebat:

Ce nu va place/placea la iubitul/fostul vostru?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un amic conta mult mai mult pentru el decat eu, tinand cont ca am fost impreuna un an laughing. vorbea vulgar, adesea tindea sa ma jigneasca, e mai bine fara el

5 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Nu-mi placea ca mai intai era foarte apropiat, romantic, cald, iubitor, si apoi dintr-o data era exact opusul.
Dar din fericire acum sunt cu altul. Si la cel de acum imi place absolut tot. love struck

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Atât la actuala cât şi la fostele îmi place/plăcea totul. Despărţirile au fost pe motiv de geografie.
Eu nu pot să înţeleg cu câtă uşurinţă aruncă fetele cu noroi numindu-i dobitoci pe foştii lor prieteni. Atunci a fost bine, acum brusc nu.
Multe dintre voi fetelor meritaţi să fiţi torturate crunt!

| nobody_9468 a răspuns:

Tot... e un dobitochee hee
Luni daca ma provoaca o terminamtongue

Bafta.

| αndï a răspuns:

Era mult prea insistenta, si avea niste obiceiuri diferite fata de ale mele, ce mie mi se parea ciudat ei i se parea normal, si nu suporta sa-si piarda demnitatea fara de un prieten, ar fi mers pana in panzele albe, si asta chiar o facea o fata enervanta, in schimb era super ok ^^

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Actualul e ok, chiar perfect pentru mine dat fiind ca nu ne-am certat niciodatabig grin Uneori ma scoate din sarite ca imi mai tine morale cand iau nota mica sau fac vreo prostie de parca ar fi tatalaughing
La fostu...Era un MARE dobitoc, nici nu incape vorba. n-a aparut la ziua mea, m-a facut de tot rasu in fata prietenilor ca promitea una, facea alta...bine ca am terminat-o rolling eyeslaughing

Întrebări similare