Camelia, Ana, Catalina, Maria, Ioana, Irina, Marina, Oana, Laura, Madalina, Aura, Cristina, Alina, Roxana, Rodica, Veronica, Cornelia, Florina, Eugenia, Flacara, Barcelona, Iuliana, Iulia, Mihaela, Lica si nu in ultimul rand Xena.Cam atat imi vin in minte, dar din catye stiu eu majoritatea se termina in "a"
Bafta.
Oo doamne copiezi si tu de la ati acceasi intrebare...in fine wtv
-ingrid
-beatrice
-brighite
-carmen
-zoe
Lilii, Mari, Beatrice[se pronunta Beatris], Miriam, Carmen, Amelie[se pronunta Ameli], Mimi, Naomi, Noemi, Ingrid imi dai pls fundita?))))))))))))))))))) m`am chinui
Alice, Ashely, Amy, Anee-Marie, Beatrice, Bridget, Carmen, Duffy, Ingrid, Kelly, Kikky, Lilly, Michelle, Renne, Yasmine, Zoey.
Beatrice, Brigitte, Edith, Zoe, Aylin, Evelyn, Alice, Astrid, Michelle, Renne, Chanelle
Alice, Astrid, Carmen, Lorette, Jennifer, Beatrice, Yasmin, Jasmine etc
fundita pls:*
Aylin, Lori, Ivone, Carmen, Beatrice, Neti, Abigail, Noemi, Naomi, Iris, Lorelai, Zoe, Mimi, Agnes, April, Celine, Ingrid, Edith, Miriam, Odette, Margaret, Hannah, Miley, Cindy, Morgan, etc
Specifica. romanesti? sau de orice fel?
Denise, Reem, Betys, Ayleen, Anahi, Maite, Dulce [ da, sunt de la trupa Rbd ]. Sol, Pilar, Rachel.
Celine, Odette, Saori(japonez), Esme(englezesc), Katelyn(american), Madison(englezesc) Nicole [atat deocamdata]:d
anonim_4396 întreabă: