Ana-Maria mi-a placut intotdeauna. Imi mai plac mult Lorena, Corina sau Teodora.
Cristea si Uckermann par interesante.
Diana, monica, sabrina, xelia, corina, bianca...
prenume:mutu, cristea, chivu.mai vrei?
Nume de fete : Ana-Maria ca pe mine dar totusi nu prea imi place, Oana, Bianca, Laura, Anca, Irina, Alexandra.etc.
:-& alea de familie nu`mi prea plac da din astea spuse de tine imi plac: Popescu, Cristea (fotbalistul), Uckermann, Vorniceasca.
Sincer: Lixandru, Smith nu prea imi plac.
Numele de fete care-mi plac : Cristina ( numele meu ), Anne Marie, Diana, Andra.
Dintre numele de familie numerate de tine imi plac : Lixandru, Vorniceasca, Smith, Cristea.
Popescu nu imi place pentru ca e prea comun.
Uckermann suna nume de unu de la WWE ( wrestling ) .
Imi pace numele, Melania! din cele ce ai enumerat tu Uckermann suna bine, dar mai toate prenumele si numele englezesti(americane) sunt ok!
Nume de fete: Anemona, Aura, Erica, Iulia, Lorena
Nume de familii
Lixandru suna interesant...restul nu prea
Take care
Sofia imi place cel mai mult, si semnificatia si cum suna...
Urasc numele Ariana, mi se pare nazist si suna nasol.
Si de familie... imi plac numele grecesti (chiar si alea care se termina in -poulos) si israeliene gen Levi, Hadar, Itzhak, Sivan, si mult prea clasicele Goldstein, Rosenberg, Hurwitz, de altfel imi plac numele care se termina in -berg, -stein, -witz.
Nume de fete care imi plac:Andreea, Alexandra, Maria, Angela, Medeea, Adina...
Nume de familie care imi plac:Vlaicu, Popescu, Simion
Eu ca baiat vreau ca pe una dintre ftite sa o cheme unu din urmatoarele nume: noa, lorelai, daisy,
lixandru ciudat, popescu prea comun, vorniceasa pare mai ok, smit prea comun si american, cristea suna mai normal, uckermann cu probleme la scriere cand il zici la alti
Pai.ca si nume de fete imi plac Iris, Corina, Crina, Erica, Ruxandra, Izabella, Carina, Irina, Ariana
Lixandru- e ok
Popescu- prea raspandit
Vorniceasca- ok
Smith- te duce cu gandul la desene; x
Cristea- fotbalist?
Uckermann- niiice
Nume de fete, hmmm: Dana, Ioana, Alina iar nume de familie, niciunu din cele spuse de tine De obicei nu-mi plac numele de familii
Nume de fete pai:Simona, Denisa, Delia, Cristina iar numele de familie
Cristea:am avut un coleg n clasa care avea numele asta de familie
Popescu:exista multe famili cu numele Popescu deci nu-mi place
Vorniceasa:e funy
Nume da fete: Bianca, Irina, Isabella(asta pentru ca pe prietena mea o cheama asa), Cornelia.
Ce nume de familie ti-ai gasit sa iti placa
Dintre cele pe care le-ai scris tu imi plac Cristea si Uckermann.
Mie imi place Vorniceasa
E tare
Dar Lixandru si Crsitea is naspa :-&
Adica mie numi plac
Stiti de ce v'am enumerat aceste nume de familie? PEntru ca au sens aparte
Lixandru-Este un nume de domnitor si as fi mandra daca l'as purta
Popescu-in istorie Popescu a fost un zeu, dar nu mai existe nimic legat de el
Vorniceasa-Un rang inalt... mi'ar placea sa am numele asta, mai ales daca esti fata...
Smith-nu stiu ce mi-a venit
Cristea-Hai mah fetelor...fotbalistialea-alea
Uckermann-Un nume german dupa care mor... oare imi pot schimba numele de familie cu asta?
Nume de fete care imi plac mie:
Ariana, Alexandra, Anne Kristinne, Anne Marie, Anahi, Sofia
Ce parere aveti?:
Sara, Erica, Maya, Ecaterina... Iar de familie imi plac Ghermanschi, Stoianovici, Scheneider
Nume de fete:Andreea, Daniela, Adelina, Adina, Roxana, Ionela
si nume de familireluca, Nastiuc, Cristea, Sahlean...
Cristea imi place foarte mult...restul nu
Uckermann e cel mai tare.
Cat despre prenume, imi plac cele straine.Maria e prea de aici...si suna naspa(ca sa nu spun urat).
Cel mai mult imi plac Iris, Marjane, Aicha, Memphis(e nume de oras, dar cui ii pasa?) si Solimar, Aliyyah, Nur si Sabah.
Dar nu as boteza un copil asa.
Apropos, daca ar fi sa aleg un nume de baiat, as alege Maximilian.
Emily numele asta ma rupee,, cu toate ca nu ma numesc asa,,,, familii mocanu, spears, milano,
Biencutza_1551 întreabă:
Lovely_6403 întreabă: