Te rog eu mult, dai funda lui Deea.
Este ahtiata dupa fundite. Nu vezi si tu cat a putut sa-i debiteze minte, fiind disperata dupa fundite?
Te rog, fa-i placerea asta.
@Deea, lasa-mi un mesaj pe privat, si-ti mai dau si eu cateva fundite, daca-ti plac atat de mult, desi iti zic de pe acum, nu ajuta la nimic.
Sa fie mareeee,da?
Pai pentru numele andreea :
-Deea
-Deiutza
-Andra
-Ade
-Andy
-AnDruutZa
-Andreyuta
-De`de
-Andu`, Andi, Dee, Andre, Dede, Anduţa, Deyu`.
-AndOtsza,Adutsza,Andrusk,Andra,Andru,Dee,Ada, Dede,Andrutza,Deuka,Dydyshor,Didi
Sau ai putea sa spui niiste porecle, nu neaparat de la nume,, ceva care se leaga de tine :
Daca esti blonda/bruneta/roscata/satena : Blonda.Bruni chestii de genu, nu stiu daca iti place acest gen.:_?
sSau ceva care refera la comportamentul tau
-daca esti mai nebunatica : De'neee...Foxy
-daca esti mai micuta: Pitica. Piticuta
-daca iti place mult sa t distrezi si nu esti soricel de biblioteca : ZuZu. ZuZucaa (mie asa imi spun si zuzu)
Chestii de genu, nu stiu daca iti plac, dar sper ca te am ajutat. :*
Pe prietena mea o cheama Andreea adora sa i se zica : Dezi,Deea,Deia,Dede,Andre,Druia ,Dea,Puffi Dezire ,Didi,Deeutsa,Ada,Dea,Di ,Anda ,De , Devu , Deyu xx
Deea; Deyutza; Andre; Reea; Andy; Deyu'; Andreutza; Andreutz; Andruska; AndOtsza,Adutsza,Andrusk, Andra, Andru; Andu; Andutza; Dee; Ada; Dede; Dydy; Dydysor; Anditza; Andrytza; Andry; Deli
Deea,Deyu,Andre,Didi,Andri,Andrea,Andreea,Pisi,Iubi...altele nu mai existada-mi funda mie te rog:*