Si eu la fel ma plictisesc
insa iti recomand programul meu
fa un dus.rasfata-te cu o mancare buna, o ciocolata sau un ceai cald.asa...asculta cateva melodii preferate. fa aerobic pe melodiile tale pref( te si relaxezi, e si sanatos), aranjeaza-te, imbraca-te frumos si du-te jumate de ora, o ora prin oras. poti merge la cateva magazine sa vezi ce a mai aparut frumos.intoarce-te acasa. du-te la o prietena, sau cheam-o la tine, te uiti la tv.si sa vezi ce zboara timpul!
succes:*
Da si eu la fel...ma plictisesc ingrozitor
Dar am vorbit mai inainte cu prietena mea la telefon si am invitat-o pe la mine.Sa mai vorbim si noi.Despre una... despre alta.Ca afara si asa e frig si nu putem iesi Ne ingheata oasele
Te sfatuiesc sa faci si u acelasi lucru Ca in 2 mai trece cat de cat plictiseala
O zi buna in continuare!
Eu urmaresc loteria de craciun poate poate se lipeste ceva. si mai tarziu ies sa cumpar cadouri la cei care mai lipsesc, dupa dau o fuguta pe la casa mea cea noua sa mai fac cate ceva si poate o sa ma vad cu o prietena mai pe seara.
Buna! Eu azi ies la o plimbare prin oras, este frumos, multa zapada.Suna-ti un prieten si treci peste asta sau uita-te la un film.Sunt o gramada de lucruri pe care le poti face, de ex:planuri pentru sarbatori.
Si eu ma plictisesc de moarte...eu unu' mai scriu pe blog, mai citesc blog-uri, dus, mai cate o tigara, si caut pe cineva sa imi dea o invitatie in google wave, e foarte nou programul si numai din 2010 ne vo bucura de el dar nu mai am rabdare... e o lua si ceva vreau sa fac parte din revolutionara retea de abia astept
Pai eu cand ma plictisesc, descarc mai multe jocuri de pe www.arcadetown.com si trece timpul mai repede, deoarece un joc il poti juca o ora, dar asta depinde de varsta, si daca iti plac jocurile PS: Dezinstaleaza jocul dupa ce l-ai termint, pentru ca iti ocupa un loc imens in calculator/laptop!