| ☻☆Diana☆☻ a întrebat:

Ce o sa faceti azi? yawn

Help! Ma plictisesccrying Si nu ma laudcrying Suna cineva la 112?sad

Răspuns Câştigător
| DiannaDi a răspuns:

Si eu la felsad ma plictisesccrying

insa iti recomand programul meusmug

fa un dus.rasfata-te cu o mancare buna, o ciocolata sau un ceai cald.asa...asculta cateva melodii preferate. fa aerobic pe melodiile tale pref( te si relaxezi, e si sanatos), aranjeaza-te, imbraca-te frumos si du-te jumate de ora, o ora prin oras. poti merge la cateva magazine sa vezi ce a mai aparut frumos.intoarce-te acasa. du-te la o prietena, sau cheam-o la tine, te uiti la tv.si sa vezi ce zboara timpul!

succes:*

5 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da si eu la fel...ma plictisesc ingrozitor sad
Dar am vorbit mai inainte cu prietena mea la telefon si am invitat-o pe la mine.Sa mai vorbim si noi.Despre una... despre alta.happyCa afara si asa e frig si nu putem iesi big grin Ne ingheata oaselelaughing
Te sfatuiesc sa faci si u acelasi lucru happyCa in 2 mai trece cat de cat plictisealalove struck
O zi buna in continuare!kiss

lolita
| lolita a răspuns:

Eu urmaresc loteria de craciun poate poate se lipeste ceva. si mai tarziu ies sa cumpar cadouri la cei care mai lipsesc, dupa dau o fuguta pe la casa mea cea noua sa mai fac cate ceva si poate o sa ma vad cu o prietena mai pe seara.

| georgiana a răspuns:

Buna! Eu azi ies la o plimbare prin oras, este frumos, multa zapada.Suna-ti un prieten si treci peste asta sau uita-te la un film.Sunt o gramada de lucruri pe care le poti face, de ex:planuri pentru sarbatori.

| xdodolicix a răspuns:

Si eu ma plictisesc de moarte...eu unu' mai scriu pe blog, mai citesc blog-uri, dus, mai cate o tigara, si caut pe cineva sa imi dea o invitatie in google wave, e foarte nou programul si numai din 2010 ne vo bucura de el dar nu mai am rabdare... e o lua si ceva vreau sa fac parte din revolutionara retea big grin de abia astept tongue

| butterfly95 a răspuns:

Pai eu cand ma plictisesc, descarc mai multe jocuri de pe www.arcadetown.com si trece timpul mai repede, deoarece un joc il poti juca o ora, dar asta depinde de varsta, si daca iti plac jocurile PS: Dezinstaleaza jocul dupa ce l-ai termint, pentru ca iti ocupa un loc imens in calculator/laptop!

Întrebări similare