O sa stau intins la calculator, cu berea intr-o mana, tigara in gura,, ascultand parazitii si voi astepta apocalipsa
O sa mananc popcorn si o sa ma uit pe OTV cum vine apocalipsa... in direc si in reluare ! Ce tampenie!
O sa stau sa ma distrez cu toti prietenii mei si o sa beau(eu nu beau de loc da daca tot vine apocalipsa sa ma distrez nu? ) ca poate este ultima data cand ii vad
hai ca asta este buna glumeam...
o sa stau in fata calculatorului si sa ascult muzica la maxim
asa cum imi place...
va fi o zi ca oricare alta zi...
da cine crede in apocalipsa din 2012?
O să stau pe un scaun afară cu nişte ochelari 3D ca să văd mai bine meteoriţii cum vin spre mine.
Pai sa ma gandesc uite iti promit ca pe 20. 12. 2012 o sa ma imi incep viata sexuala cu un aurolac. O sa ma duc la polu sud ca sa caut nordu, si o sa zbor spre iad. Hai sa fim seriosi :d
Voi impodobi bradul. Voi manca ciocolata. Voi asculta muzica. Si o sa ma uit pe geam cum incepe sa ploua cu meteoriti.
O sa fac ce fac de obicei.Adica atunci o sa fie perioada de scoala banuiesc si o sa fiu la scoala.Seara poate ies afara sau stau in casa pur si simplu.
Eu una sincer nu cred ca o sa fac ceva mai ''special''. Ce e prostia asta cu Apocalipsa pe 20. 12. 2012? Sa fim seriosi, in 2 ani o sa fie cel de-al III-lea razboi mondial si o sa se reconstruiasca Templul lui Solomon? Si sunt o multime de semne care anunta sfarsitul lumii.In 2012 nu o sa fie cu siguranta, insa incet-incet sfarsitul lumii se apropie. E posibil ca noi sa ''prindem'' Apocalipsa, insa nu se stie sigur, poate o sa fie peste100, 1000 de ani.Pe noi profesorul de religie ne-a asigurat ca in 2012 nu se va intampla nimic, numai ca unele''profetii'' incep sa se implineasca
Andrei67y5 întreabă: