Depinde si cum se asoreaza de exemplu la parul brunet iubesc ochi albastri, iar la parul blond sau saten imi place cei caprui , eu am ochii caprui si sunt satena decicred ca se potriveste, s ochii caprui sunt preferati mei oricum
Buna.
Mie imi plac foarte mult ochi caprui la baieti:X:X:X.Imi plac deoarece eu ii am albashtri si m-am cam plictisit de albastru.
Dar daca as intalni un baiat cu ochii albasti si foarte dragut, as fi cu el, nu m-ar interesa culoarea ochilor.
Si imi plac ochi mei.
La o fata imi plac ochii albastrii cei mai mult.Eu ii am tot albastrii inchis, pupilele mari. iar cand privesc in ochii astia parca pot vedea orice... ma trec fiori P.S.:Si cu ochii verzi patesc la fel.
Imi plac orice culoare la ochi, formele mari. Eu am ochii cu nuante de verde albastru, su si galben, si sunt mari>>deci imi plac mult.
Eu am ochii verzi mai deschis, de obicei mi se fac catre pupila un fel de galben si restul` is un verde din ala asa fain=p~adorr ochii verzi deoarece mereu au alta nunanta de verde si ii chiar calumea mai ales ca se vad si fain:X
Ochii mei sunt de culoare albastra. consider ca depinde si de felul in care sunt scosi in evidenta. pot fi o culoare deosebita insa genele blonde, si sprancenele la fel nu ii ajuta. eu una nu m-as vedea cu alta culoare.