Ai fi criminala. Sincer, mie imi plac mai mult brunetele acelea focoase, dar nici blondele nu-s de lepadat
Eu am o parere f buna despre blonde. Si eu am avut suvite blonde, insa avand parul foarte lung, si avandu`le spre varfuri, l`am taiat si au disparut si suvitele mele.Cred ca ti-ar sta foarte bine.. Esti o draguta. Te pup
Sunt foarte ok blondele, nu sunt genu care are idei preconcepute cum ca femeile sunt proaste la volan sau k pe blonde nu le duce mintea...
sunt ok...si daca vrei sa-ti faci suvite, e alegerea ta cred ca ti-ar sta bine, insa eu in locul tau nu mi-as strica nuanta parului
Buna.
sunt niste persoane normale ca si noi..eu cred ca sau invechit suvitele blonde(nu te supara)
Mergand blonda pe strada trece pe langa un betiv, el se uita la ea si striga:-Proasto! Ea se intoarce gretoasa si spune -Betivanule! El resemnat raspunde: -Da dar mie imi trece maine tie nu!
Pentru doomnezeu, nu stiu ce are dar nu ma mai lasa sa trimit mesaj pe privat...sau nu stiu, de fapt mie imi arata ca s-a trimis, nu stiu daca ti-a aparut tie pa-pa pup:*
Eu cred ca ar fi mai bine sa ceri o parere cuiva care te cunoaste.Cu micuta ta poza de la profil nu ne putem da seama cum ti-ar sta cu suvite blonde.Totusi ca sa nu zici ca sunt rau cu tine iti spun ca ti-ar sta bine.
Chiar era o gluma...
Imi pare rau daca te-am suparat cu ceva.
Imi cer scuze si promit ca data viitoare nu voi mai spune nimic referitor la tine!
Am facut aceea gluma crezand ca nu te vei supara...credeam ca esti...
Am trecut peste...Ms pentru pupic... dau si eu unul:X
Dupa parerea mea cred ca daca ai mai lua putin din lungime si ai incerca niste suvite mov visini ai arata traznet... ai o piele destul de alba iar blondul te va face sa arati foarte palida...
Eu, piele alba?... te inseli "doareu")...... m-am bronzat vaara asta la mare, cum nu m-am mai bronzat niciodata..
Cred ca tie ti-ar sta bine tunsa in scari(daca nu esti deja)si varfurile mai lungi sa le faci blonde.asa am eu acum, dar numai ca varfurile mele sunt roz...
Ramona_6841 întreabă:
anonim_4396 întreabă: