Lipsa de informare, naivitate si pe alocuri multa, multa, multa prostie.Nu tot ce zboara se mananca.Nu orice baiat e Fat-Frumos la fel cum nu orice fata de Sanziana Buruiana
BUna, pacat de ei... e pacat ca isi strica copilaria de la varste asa fragede si nu isi dau seama ce fac, apoi regreta mai tarziu, corpul lor nu este suficient de dezolvat, nici psihic nu sunt dezvoltati, dar din pacate nu ai ce sa faci, parintii sunt cei care trebuie sa se ingrijeasca de ei, sa le ofere o educatie buna si sincer; accesul care il au la informatii, site-uri de adulti, peste tot se vorbeste de sex, normal ca ei naivi si curiosi fac ce aud si ce vede; cu timpul, cu cat se maturizeaza mai mult, cu atat isi vor da seama ce greseala au facut.
Este timp pentru sex si la 12-13 ani un copil e inca fraged, atat o fata cat si un baiat, gandirea lor e foarte diferita, ei se joaca cu focul ca nu se gandesc la consecinte si nu stiu ce implica actul sexual si cate urmari poate avea...
Cu parere de rau, nu am ce sa zic, e viata lor, fiecare face ce vrea si cum vrea, un sfat pot sa le dau dar in rest, nu ai ce sa faci, decat sa vezi cum tot mai multi copii isi distrug viata.
Copiii care primesc lecţii despre contracepţie au tendinţa să-şi înceapă viaţa sexuală mult mai devreme decât cei care învaţă despre abstinenţă.
Am o parere proasta si sunt convinsa ca acei copii sunt neglijati de parinti. Atata timp cat nu isi bat parintii la cap, cred ca acestia se multumesc sa isi trateze copiii cu indiferenta si ii lasa sa umble pe unde vor, cu cine vor, cand vor.
Sincer?
atata timp cat nu sunt prin preajma mea sa fie sanatosi.
dar daca se intampla sa`mi fie prieteni, prietene in special, nu prea as mai sta pe langa ele
Oribil! eu am 12 ani si nu am inceput-o si nici nu am de gand in viitorul apropiat! x_x
Pentru fete... vor devenii mari c***e.cunosc astfel de specimene...adica dupa parerea mea e destul timp si pentru sex.
Nu toti sunt la fel de "fraieri" cum cred unii. Fac ce vor cu viata lor... mi se pare si logic. Si eu am 13 fac peste cateva luni 14 si imi place sa traiesc asa cum vreau, sa fac ce vreau... daca nu ar fi parintii as fi ajuns mai rau decat Bob Marley, Jimmy Hendrix, Kurt Cobain si cine mai vreti voi.
anonim_4396 întreabă:
Pufoshul întreabă: