Parerea mea este ca cei care cer funda raspund doar pentru funda, pentru a avea mai multe raspunsuri castigatoare...
Eu iti ureaz Sarbatori fericite!
Pe mine ma enerveaza si la intrebarile mele caut pe cat posibil sa nu le dau funda daca o cersesc bine daca dau un raspuns folositor le dau dar oricum. Nu ii inteleg pentru ca oricum nu ii ajuta cu nimic funditele, cei care devin experti devin pentru raspunsurile multe folositoare nu dupa fundite date degeaba gen "cine raspunde primul la intrebarea asta funda".
Buna! Parerea mea despre acestea este una proasta pentru ca mi se par asa enervanti. Si la raspunsurile mele mi se spuna,, funda?" Nu in inteleg de ce toti alearga dupa acestea. Sincer eu raspund numai ca sa ajut. Daca cineva imi da funda mi-o de pentru ca poate l-am ajutat sau asa a vrut. Nu am sa cer niciodata. Mi se pare ca acestia numai pentru asta raspund. Pupici! Sarbatori fericite si multa sanatate!
Mie personal mi se pare plictisitor.../Eu nu am oferit fundiţa nimănui care a cerşit-o/Am oferit-o pentru cele mai bune/cele mai sincere/cele mai frumoase răspunsuri
Mi se pare normal ii las in pace si eu mai fac asa cateodat...nu'mi spun parerea pentru ca o sa primesc stupid ca mi-am mai spus'o(si nu aveam o parere buna) asa ca mai bine tac
E pe sistemul "nenea da si mie 3 lei"
Apropo funda?
*ironic*
ar trebui robotelul sa stearga automat cuvantul funda din raspunsuri ca si-asa sterge inutil tot felul de alte cuvinte
Uneori o spun gen dragut xD alteori dau de inteles ca vor funda; p
. de parca tu n`ai cerut funda p`an acu`.