Nu am zis ca sunt o prostie. Eu imi doresc
A da, nu stiu ce am citit. In fine, mi-am zis deja parerea.
Clar ca sunt pro, asta e menirea stiintei sa faca bine omului, dar e important e sa asculti de acel medic si sa gandesti rational si ai parte de un medic care stie stiinta, desigur o terapie cu un pshiolog
Un om echilibrat psihic se iubeste asa cum este si isi face viata frumoasa, indiferent d ecate compleze are.
Un om invidios, nu va fi multumit niciodata de cat are sau cum arata, fiind invdios pe ceea ce altii au si el nu are.
Am fost si sunt o persoana echilibrata, ma accept si ma iubesc asa cum sunt, incercand sa imi fac viata frumoasa si sa o traiesc din plin, fara sa-mi pese de alti.
Bv tie... altii au defecte dar asta nu inseamna ca nu sunt echilibrati psihic! De aceea am si mentionat ca sa fim fericiti trebuie sa ne acceptam! Ce legatura are cu invidia? Cand ceva il deranjeaza strict la el fara sa vrea ce au altii? Cam degeaba ai comentat
"Ce părere ai despre operațiile estetice?"
machiaj la un alt nivel (superior desigur)
Despre operatiile estetice atata timp cat sunt in masura bunului simt sunt ok. Spre exemplu o liposuctie (pentru ca sunt persoane care elimina mai greu grasimile dintr-o anumita zona), o operatie la nas (pentru ca un nas urat iti schimba fizionomia tare) sau nu stiu ceva acolo mic si neexagerat e ok.
Indiferent cat de narcisist ai fi tot nu ai cum sa te vezi perfect asta e clar. Orce om are complexe cat ar incerca sa nege asta.Doar ca de acolo la a fi disperat de aspectul tau fizic sau a te vedea complet defect e cale lunga.
Salutare! Părerea mea este nici pro, nici contra. Frumusețea izvorește din suflet, nu din ascpectul exterior. Indiferent de cum ești și ce ești, ești tu însuți orice ai fi sau avea. Funda?
anonim_4396 întreabă: