Oare ce parere are? Oricum ceva de bine in nici un caz Baietii nu sunt de acor cu astaMai ales daca este foarte vizibila
E nasol. Cat de indulgent(a) sa fii cu posibile dereglari si tot restul, dar totusi...
In gandul lui: "ooo frrateee! ce corp are , e atat de draguta... vreau s-o sarut dar oare o sa ma inec cu mustata? "
xoxoo, mary
Mda... nici eu nu cred ca as putea sa trec de asa ceva... E parca prea ciudat... Ar trebui sa fie iubire d-aia... adevarata
Shin
Am avut o colega cu mustata, incerca s-o ascunda vopsindo chiar, mare greseala! La soare stralucea si iesea mai mult in evidenta. Ar trebui sa foloseasca ceara fetele care au, si vor sa renunte la mustata. Iar daca le place cu mustata, s-o poarte! Eu n-as putea sa ma sarut cu o fata ce are mustata, mai degraba sarut un barbat barbierit.
Negativ, ma irit repede Direct jos cu ea, stand in speranta ca nici ea nu se complace in situatia in care este si constientizeaza, doar sunt atatea metode prin care poti scapa de ea. Facem exceptii la femei mai in varsta care se complac asa cum sunt incat nu le mai intereseaza aspectul.
Hmm... aici nu poti sa spui depinde de baiat. Nici unei fete nu i se pare frumos sa vada o fata cu mustata, dar un baiat
)) Aveam o colega cu mustata care sarea in ochi...cred ca era primul lucru pe care il remarcai la ea ) Ma rog...baietii faceau misto de ea... ii ziceau ''femeia cu mustata'' ))). Totusi nu cred ca au o parere foarte buna... fetele care au mustata ar trebui sa se duca la un salon sa scape de ea
Eu, unul, ma barbieresc in fiecare zi si, ma gandesc, cre ca ar fi super ciudat sa ma gadile mustata iubitei mele atunci cand o sarut.pentru unii nu conteaza, insa majoritatea sunt foarte reticenti in a se apropia de astfel de fete. dau senzatia ca nu sunt ingijite
@sorin, nu sa se rada! Daca ne radem o sa aratam ca voi Mai bine cu ceara sau crema depilatoare
mda...ca este o fata neingrijita!
si la urma urmei. e dezgustator sa vezi o fata cu mustata
Pff. nimeni nu are o parere buna despre fetele cu mustata, nu doar baietii. si sincer, nici fata in cauza n'ar trebui sa aiba o parere buna despre asta. deloc.
Poi adevarat ce zice crne...si eu ma barbiresc in fiecare dimineata.si ar fi cam ciudat sa te saruti cu cineva care are mustata ...chiar daca nu e de acelasi sex cu tine
Annaa123 întreabă:
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: