| nu conteaza_8511 a întrebat:

Ce parere are un baiat despre o fata care are mustata?laughing

26 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

E naspaaalaughing
not worthy Mersi Doamne ca m`ai facut fata 100%laughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

rolling on the floor Oare ce parere are? Oricum ceva de bine in nici un caz laughingBaietii nu sunt de acor cu astawinkingMai ales daca este foarte vizibila laughing

| psiholoaga a răspuns:

E nasol. Cat de indulgent(a) sa fii cu posibile dereglari si tot restul, dar totusi...

| Psihoyounger a răspuns:

Mie unul nu imi place... dar depinde de fiecare...

Psihoyounger

| Antrax a răspuns:

Ash vrea sa o vad si pe asta.rolling on the floor

| inna a răspuns:

Ce parere poti sa ai? laughing. mi una mi se pare dezgustator straight face

| maryana5 a răspuns:

In gandul lui: "ooo frrateee! ce corp are surprise, e atat de draguta... vreau s-o sarut day dreaming dar oare o sa ma inec cu mustata? thinking "
xoxoo, mary laughing

Shin
| Shin a răspuns:

Mda... nici eu nu cred ca as putea sa trec de asa ceva... E parca prea ciudat... Ar trebui sa fie iubire d-aia... adevarata tongue
Shinwinking

| hândel a răspuns:

Am avut o colega cu mustata, incerca s-o ascunda vopsindo chiar, mare greseala! La soare stralucea si iesea mai mult in evidenta. Ar trebui sa foloseasca ceara fetele care au, si vor sa renunte la mustata. Iar daca le place cu mustata, s-o poarte! Eu n-as putea sa ma sarut cu o fata ce are mustata, mai degraba sarut un barbat barbierit. laughing

| Farcas a răspuns:

Bleacks!

| kitty_8919 a răspuns:

Nu cred ca are o parere prea buna dar problema asta se poate rezolva

| sorin a răspuns:

Sa se radalaughing

| pepe a răspuns:

Respingătoare. Te duce la gândul că săruţi un alt bărbat.

prfml
| prfml a răspuns:

Negativ, ma irit repede laughing Direct jos cu ea, stand in speranta ca nici ea nu se complace in situatia in care este si constientizeaza, doar sunt atatea metode prin care poti scapa de ea. Facem exceptii la femei mai in varsta care se complac asa cum sunt incat nu le mai intereseaza aspectul.

| wannabe a răspuns:

Un lucru anormal..si urat straight face nu ne plac fetele cu mustata [-x

| Fuxy a răspuns:

Hmm... aici nu poti sa spui depinde de baiat. Nici unei fete nu i se pare frumos sa vada o fata cu mustata, dar un baiat laughing

| Myu a răspuns:

laughing)) Aveam o colega cu mustata care sarea in ochi...cred ca era primul lucru pe care il remarcai la ea laughing) Ma rog...baietii faceau misto de ea... ii ziceau ''femeia cu mustata'' laughing))). Totusi nu cred ca au o parere foarte buna... fetele care au mustata ar trebui sa se duca la un salon sa scape de ea thinking

| cîrne a răspuns:

Eu, unul, ma barbieresc in fiecare zi si, ma gandesc, cre ca ar fi super ciudat sa ma gadile mustata iubitei mele atunci cand o sarut.pentru unii nu conteaza, insa majoritatea sunt foarte reticenti in a se apropia de astfel de fete. dau senzatia ca nu sunt ingijite

| mariamaya08 a răspuns:

Aiurea!

| nu conteaza_8511 explică:

@sorin, nu sa se rada! Daca ne radem o sa aratam ca voilaughing Mai bine cu ceara sau crema depilatoaretongue

| Traficantadecorcodushe a răspuns:

laughing mda...ca este o fata neingrijita!
si la urma urmei. e dezgustator sa vezi o fata cu mustatastraight face

| lili_1880 a răspuns:

Pff. nimeni nu are o parere buna despre fetele cu mustata, nu doar baietii. si sincer, nici fata in cauza n'ar trebui sa aiba o parere buna despre asta. deloc.straight face

| shade a răspuns:

Una rea, desigur...

| Unstopable a răspuns:

Poi adevarat ce zice crne...si eu ma barbiresc in fiecare dimineata.si ar fi cam ciudat sa te saruti cu cineva care are mustata ...chiar daca nu e de acelasi sex cu tine laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

`Hai ca asta ma data gata! cine ti-a raspuns habar nu are! daca vrei sau vreti mai multe dezbatem ideea pina tumoro morning!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La prima vedere naspa, dar daca se indragosteste de ea ce mai conteaza? Va fi cea mai frumoasa cu mustata sau fara. In plus cred ca problema asta se poate rezolva, nu?