N-am nimic cu nimeni atat cand nu ma deranjeaza.Si in general, imi formez pareri despre cineva dupa mult timp dupa ce il cunosc. Mi s-a adresat de multe ori intrebare:"Cum crezi ca sunt, ce defecte si ce calitati am?;;"Am mormait un "De treaba" si am lasat-o moarta in papusoi.Pana la urma nimeni nu iti va aprecia cu adevarat calitatile
Ahh, pai ai mancat o conjunctie disjunctiva.
FÍŢE s. f. pl. (Fam.; în expr.) A face fiţe = a se arăta mofturos; a se lăsa rugat.
cuminte - CUMÍNTE, cuminţi, adj.
1. Cu purtări bune; aşezat, liniştit.
2. Cu judecată; deştept, înţelept.
Si tu te referi la scoala, da' sunt fite.
Daca nu iei 9 sau 10 incepi si plangi.
Cred ca esti in generala, deci majoritatea baietilor sunt paraleli prin generala.
Deacord cu vlad.nu prea sund dinastea.care au figuri pe cap autmat nu mai sunt cuminti. iar care sunt cuminti traiesc si dintr-un salar de muncitor obisnuitcu s-ar spune.ca daca e una cu fite isi doreste m-ai mult imposibilul.
Vlaaddd : fitziasa sau cuminte lool si gasesti fitoasa sau cuminte de obicei astea cu fite si banii au numai 10 asa ca... da gasesti
Vlaaddd: Deci eu am zis fitoasa sau cuminte dar sa stii ca si fitoasa si cuminte gasesti pentru ca daca are fite si baini ia numai 10 pe linie... da gasesti!
Da ai dreptate sunt in generala cls 6... am mancat o conjunctzie si am scris de doua ori pentru ca ma grabeam si mi-s-a inchis calculatorul asa ca am crezut ca nu s-a postat raspunsul si l.am mai scris odata
MaraMărr întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: