| Usordargreu a întrebat:

Ce parere au baietii despre fetele care au urme de taieturi pe maini?
Vreau un raspuns clar.
Si ce cred oamenii despre aceste persoana?
Dau funda

Răspuns Câştigător
| BotezanDaniel a răspuns:

Salutare! happy Eu unul,cred despre acele fete ca sunt normale. big grin Si eu am facut-o,asa ca le inteleg. big grin Ma pun in locul lor.winking Durerea si-o stie fiecare cel mai bine, si nu ar trebuie judecate acele persoane. happy Cred ca e doar un manifest pentru a demonstra ca poti sa induri durerea taieturilor, dar durerea psihica este insuportabila, de necomparat. happy Si adesea apare din cauza iubirii neintelese si din cauza celui pe care il iubesc. happy Deci e un gest de admirat, si as sta de vorba cu asa persoane. Funda? big grin

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu-mi dau seama, conteaza cand vad persoana efectiv. Unii as putea crede ca o fac efectiv pentru altii, altii ca chiar sufera si gasesc in asta alinare.

| Vvistula a răspuns:

Eu cred ca persoanele cu semne de taieturi pe maini au nevoie de multi prieteni. Eu ca baiat cred ca sunt niste persoane mai dificile pentru care trebuie sa depui un efort ca sa ajungi sa le cunosti si sa le intelegi.

| RAY a răspuns:

Eu va inteleg vreti sa va vina menstruatia cand vreti voi si pe unde vreti voi

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau pentru baiatul sau fata care se taie pe maini, dar nu poate fii considerata normala si nici sanatoasa, comportamentul fiind clar de om cu probleme mentale.
Situatia lor este foarte delicata, necesitand medicatie si supraveghere atenta din partea parintilor si familiei.

| ibaal a răspuns:

Depinde si ce au in cap baietii aceia... si ...care-i motivul pentru care fetele au acele taieturi pe maini?!
Cred ca fiecare semn spune are o poveste si cine-i indeajuns de intelept sa stea s-asculte motivele din spatele acelor cicatrici n-ar trebui sa judece, ci sa-nteleaga si sa sprijine.
happy

| dmstefania a răspuns:

Oricine ai fi vei crede ca ea este nebuna si psihopata