Salutare! Eu unul,cred despre acele fete ca sunt normale. Si eu am facut-o,asa ca le inteleg. Ma pun in locul lor. Durerea si-o stie fiecare cel mai bine, si nu ar trebuie judecate acele persoane. Cred ca e doar un manifest pentru a demonstra ca poti sa induri durerea taieturilor, dar durerea psihica este insuportabila, de necomparat. Si adesea apare din cauza iubirii neintelese si din cauza celui pe care il iubesc. Deci e un gest de admirat, si as sta de vorba cu asa persoane. Funda?
Nu-mi dau seama, conteaza cand vad persoana efectiv. Unii as putea crede ca o fac efectiv pentru altii, altii ca chiar sufera si gasesc in asta alinare.
Eu cred ca persoanele cu semne de taieturi pe maini au nevoie de multi prieteni. Eu ca baiat cred ca sunt niste persoane mai dificile pentru care trebuie sa depui un efort ca sa ajungi sa le cunosti si sa le intelegi.
Imi pare rau pentru baiatul sau fata care se taie pe maini, dar nu poate fii considerata normala si nici sanatoasa, comportamentul fiind clar de om cu probleme mentale.
Situatia lor este foarte delicata, necesitand medicatie si supraveghere atenta din partea parintilor si familiei.
Depinde si ce au in cap baietii aceia... si ...care-i motivul pentru care fetele au acele taieturi pe maini?!
Cred ca fiecare semn spune are o poveste si cine-i indeajuns de intelept sa stea s-asculte motivele din spatele acelor cicatrici n-ar trebui sa judece, ci sa-nteleaga si sa sprijine.
anonim_4396 întreabă:
Iubibila01 întreabă: