Pai eu am mers cu scoala si am vazut niste copii batuti de soarta.Se bucura de orice gest micut, se ataseaza repede de oameni, le plac povestile.Desi au trait intr-un mediu neprielnic, incearca sa isi gaseasca un drum in viata, ajutati de cei de acolo.Sunt si copii cu probleme, copii cu sechele care nu sunt ca ceilalti, ei nu se bucura ca ceilalti, sunt mai tot timpul tristi.Din pacate, parintii acestia fara educatie care isi lasa copiii in centre de plasament sau care pur si simplu ii arunca prin canale ar trebui sa plateasca pentru ce fac.Trist,foarte trist pentru ca acesti copiii au un mare impediment din cauza acestor animale.
Am o parere foarte buna, sunt la fel ca ceilalti copii unii dintre ei sunt chiar mai buni si mai maturi. In scoala la mine au fost 2 fete din centrul de plasament si erau niste fete minunate, prietenoase (desi erau mai timide) erau foarte serioase si calculate. Faptul ca au crescut intr-un centru de plasament si le-a fost putin mai greu le-a ajutat foarte mult sa se formeze si sa ramana cu picioarele pe pamant.
Copii din plasament nu vor putea simti niciodata aceea familie adevarata. Sau cel putin asa cred eu...depinde si ce situatie au si din ce familie provin.
laura_2327 întreabă: