Bună, dragă Chrissa!
Eu în proporţie de 50% cred că au făcut o greşeală să ne anunţe tocmai acum, bineînţeles că toată lumea se bucură, dar eu număram câte zile mai sunt până începe şcoala şi acum sunt tristă că nu-mi văd colegii, oricum după ce îi văd, voi vrea vacanţă.
Şi 50% sunt de părere că sunt nişte drăguţi că mă lasă să-mi termin de citit cele 2 cărţi pe care le mai am din ce mi-am propus.
Fundă?
Eu una nu am absolut nimic impotrivaChiar ma bucur ca ne-au mai dat o saptamana pentru ca o saptamana in plus conteaza
Cate lucruri poti face intr-o saptamana, ehee
Numai bine.
Nu cred ca s-a suparat cineva la aflarea vestii.Eu imi cumparam caiete cand am auzit-o pe vanzatoare vorbind cu o mamica despre data de incepere a cursurilor...in urmatorul moment am pus caietele la locul lor si m-am tirat.Ne-am saturat de toate schimbarile aste din educatie, dar o vacanta prelungita e primita cu bratele deschise. Oricum, presimt ca ceva rau o sa urmeze (o avea legatura cu testele initiale, vacantele semestriale, sau u bacul)
Este buna! Pe 10 era prea devreme!
pe 17 este bine! Dupa avem o vacanta de 7 zile(1-4) apoi de Craciu, de Paste si gattttttaaaaaaaaaaaa!
Da ni s-a lungit din parti... ca ne ia o saptamana din vacanta de pasti... deci mie una nu imi convine
patrizia696 întreabă: