Buna punky, te place 100%,incearca sa intri intr-o conversatie cu el,asta va fi un lucru foarte bun pentru ca va scoate la iveala foarte repede cand vorbesti cu el ca te place,vei vedea cum reactioneza si depinde daca si tie iti este drag de el,poate ramaneti impreuna, cine stie, mult succes.rasp castigator plz.pup
Pai, e super ok ca ne-ai spus atat de mult. sti de ce?! pentru daca ziceai (doar) ca se uita fix la tine cand trece pe langa tine, as fi zis ca exista posibilitatea sa ai ceva.cum sa zic. "defecte" (scuze pentru. expresie), dar daca ne-ai precizat ca mai si zambeste, e evident... TE PLACE! 8-) ahhh, ce frumoasa-i dragostea
Dragoste adevarata dupa parerea mea...e foarte frumos acel moment.si ar trebui trait de fiecare macar odata in viata...
Funda?
Exista o mica "legatura" intre voi,adica va placeti,dar el nu are curaj sa zica nimic,poti merge tu la el, asta nu inseamna ca esti curva, doar ca ai mai mult curaj
Te place. sau e indragostit de tine, e cam aceeasi chestie... zambeste-i si u inapoi. poate iese ceva frumos :X
Parerea mea este ca acelui baiat ii place de fata respectiva(stiu din experienta proprie si mie imi place de o fata si reactionez la fel).
Paii...din ce mi-ai spus tuu cred ca te place.Dar mai bine nu-l intreba (caci nue sigur)si lasa`l pe el sa iti sara in brate.Succes!
Poi pararea este ca baiatul asta te cam place.
So...invital undeva, la mall, la un film... ceva,(daca si tu il placi)
Multa bafta
Cred ca te place, norocoaso! Nu fi timida si vorbeste cu el, sa vezi ca in cateva zile veti fi un cuplu!
Http://funpress.info/ Funny video,Flash games,Jokes, News, Pictures and other stuff!
BUCURROBERTA întreabă: