Abh
| Abh a întrebat:

Ce parere aveti de adolescentii care merg dimineata la scoala cu tigara intr-o mana si cafeaua in cealalta?

Răspuns Câştigător
| Corina a răspuns:

Urat, foarte urat! In primul rand ca la varsta lor nici n-ar trebui sa fumeze si sa consume cafea. In al doilea rand este chiar dizgratios sa vezi pe strada fete si baieti cu tigara si cafeaua in mana. Dar democratia din ziua de azi e prost inteleasa de unii, iar daca acesti elevi nu au parinti care sa le indrume pasii pe calea cea dreapta, atunci noi, ceilalti sunte neputinciosi in a indrepta lucrurile cu ceva.

17 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt grăbiţii societăţii moderne!
Pa, pa.

| Silvia a răspuns:

Cum cafeaua?laughingPoate berea. Dar ai dreptate, cafeaua dimineaţă şi berea după. Dar ţigara e nelipsită. Copii cu fiţe, care vor să crească mai repede decât e normal, care vor să pară mai mari decât sunt, care nu îşi dau seama că sunt penibili şi cred că aşa impresionează. Şi văd că sunt din ce în ce mai mulţi.

| Crisu_7532 a răspuns:

Lasa deoparte faptul ca merg la scoala cu tigara intr-o mana si cafeaua in cealalta...ca dupa ce ajung la scoala, mai si fac sex in bai.
Am vazut o astfel de "problema" la o domnisoara aici, pe site.

Totul tine de educatia din familie. sau, mai bine zis, de lipsa ei. Nu avem ce sa le facem pentru ca, daca le atragem atentia cu "Vezi ca nu e frumos ce faci" ne vor rade in nas. Cand vezi vreo astfel de scena intoarce capul si gandeste-te la faptul ca tu nu ai fost/esti asa si gandeste-te la ceea ce ai reusit tu sa faci in viata comparativ cu ce vor reusi ei. Te va face sa te simti mai bine.

Abh
| Abh explică:

Mie, ca femeie adulta cu doi copii, mi se pare extrem de urat cum arata o fata cu tigara in gura si rucsacul de scoala in spate.

| ZoZoHeart a răspuns:

Ok, pai, de unde sa incep?
In primul rand, sunt minori si nu cred ca au voie sa fumeze. In al doilea rand, totusi, sa bei cafea si sa fumezi in drum spre scoala sau chiar in curtea scolii mi se pare total aiurea. Adica, totusi, e scoala nu carciuma! big grin

| Danny a răspuns:

Eu sunt acum la liceu si mi se pare o absurditate. Daca bei cafea, o bei acasa, nu te lauzi cu ea pe strada. Iar tigarile sunt mai mult o moda care incet incet o sa se stearga.
In orice caz, eu una spun ca este treaba lor, pe mine nu ma va vedea nimeni nicicand cu cafeaua in mana spre scoala, cu atat mai putin cu tigarea (nu fumez, chiar detest acest obicei).
Oricum, un obicei foarte prost, insa nu putem face nimic in afara sa evitam si sa atentionam pe cei din jur (cei dragi ma refer) happy

| INSOLINYO a răspuns:

Probabil au intarziat si nu au putut face asta relaxati, acasa pe o masa cu o scrumiera. Iar daca ei repeta periodic, eu cred ca sunt:
Manelisti/Cocalari/Retar^ati
Sau pur si simplu vor sa arate ca au tigari si cafea.

Daca ai observat una sau mai multe greseli gramaticale-mi cer scuze.
Daca acest raspuns iti pare a fii
Castigator/Necastigator, Inteligent/Supid, Folositor/Nefolositor sau pur si simplu
tea amuzat te rog puncteazal, daca tot ai facut efortul de a citii
(Va rog nu dati punctajele-n prostie)

| iuandfto a răspuns:

Este normal sa am o parere proasta dar ei se cred mai smecheri. Am o colega in clasa care bea cafea, fumeaza si are obiceiurile astea de la 11 ani. Toata lumea apreciaza acest lucru dar totusi acei oameni stiu ca fumeaza. Cel mai pacat este ca parintii ei stiu asta dar nu o opresc.

| alin a răspuns:

Pai e destul de urat, nau gasit si ei o "crasma" unde sa mearga sa o bea...eu fumez in timp ce ma duc la scoala dar am 20 de ani si numi beau cafea pe drum ma duc intr-o "crasma" de langa lik si imi pierd vremea acolo o ora cu colegi...este un viciu faza cu fumatul dar de cafea te poti lasa cand vrei dar de tigari cam greu

Sper ca am fost de ajutor.

| shtephie a răspuns:

Cocalari si pitipoance!

Răspuns utilizator avertizat
| AddictedToMDMA a răspuns:

Cu tigara mi se pare stupid si la atuldi darmite la adolescenti. Cat despre cafea, dimineata pentru a nu fi obositi ar merge sa bea una dar "moale". Decat sa bea prostiile alea de Coca-Cola care sunt mult mai pacatoase, mai bine bea o cafea/saptamana si aia. Sper c-am fost de ajutor. Numai bine.

| muzicalBoX a răspuns:

Cred ca se grabesc sa creeasca sa arate ca numai sunt copii chesti de genu.Sau sa arate ca sunt desupra altora.

| schindlerww a răspuns:

Sincer, eu am mers - o perioada - cu paharul de cafea in mana spre scoala. Motivul era ca nu aveam timp acasa si nu imi place sa o beau repede.
Si nu beau cafea sa par mai interesanta, pur si simplu imi place. Bineinteles, nu exagerez in privinta cantitatii.
Cat despre tigari... de cand am vazut un copil de vreo 7 ani fumand, nu mai am ce comenta. happy

Good luck!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu`mi placstraight face e absolut dezgustator sa vezi asa ceva inca de dimineata pe strada. dar asa e viata.:-| din ziua de azi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte urat

| AnNa_6448 a răspuns:

Mi se pare ca fac asta doar pentru popularitate.
Ptr ca in ziua de azi e ceva ca si o oda sa fumezi.