Foarte tare tipul.Chiar il admir, serios pentru ca a avut curajul sa iti spuna adevarul, si wow a plans in fata ta.Jos palaria! A dat dovada ca te respecta si ti-a spus ca nu mai merge relatia si mai ales si-a asumat toata vina.Nu ai cum sa nu suferi dar va trece
Buna, e mai bine asa... daca el nu te poate iubi, e mai bine ca ti-as spus asta, decat sa continuati relatia si sa ai mai mult de suferit, asta e felul lui, daca nu poate, asta e, inimii nu ii poti porunci, e bine ca a fost sincer, decat sa suferi mai mult mai tarziu, e cea mai buna solutie despartirea, eu zic sa incerci sa il uiti, sa nu plangi, ca nu are rost, el are drumul sau in viata, tu al tau, nu merita sa versi lacrimi, si eu am fost cu un vagabond, stiu cum e, si e mai bine sa il uiti acum ...bafta!
Intr-un fel este mai bine asa ca a recunoscut ceva.atat de important. Daca nu iti zicea, tu traiai intr-o minciuna, deci e mai bine asa. Oricum, fii sigura ca nu ii esti indiferenta! Putin acolo, ceva tot simte pentru tine.mai ales daca a inceput sa si planga. Succes si capul sus!
by daii
Cu toate ca este dureros, poate un pic prea dureros pentru ca presupun ca-l iubesti, mergi mai departe. Apreciaza totusi ca a fost sincer cu tine...sentimentul de iubire nu se poate impune, el se simte.
Mai exista totusi o speranta, poate trece print-o perioada cand e foarte confuz.Lasa-l un timp, poate se va intoarce la tine.
Buna!
Ii respect, caci au curaj sa-ti zica lucrul acesta in fata!
Decat pe ocolite, sa-ti spuna nu stiu ce tampenii, mai bine aleg modul acesta... mai dureros ; dar e la fost cinstit si ti-a spus adevarul.
Stiu ca doare.dar.capul sus!
O zi placuta in continuare!
E un baiat foarte curajos si corect si trebuie sa-l apreciezi pentru asta.Mai bine sa plangi acum, decat mai tarziu, dupa nu stiu cat timp de relatie cu el.Mai bine evitati sa va vedeti un timp, pana te linistesti tu.Si apoi, mai tarziu, cand simti ca e momentul, cauta pe cineva care sa te iubeasca si care sa te merite.
Exista 2 variante: sau are un caracter sincer si sensibil, care nu prea se potriveste cu descrierea de vagabond facuta de tine, sau este altul motivul dorintei despartirii si nu vrea sa spuna adevarul...Numai tu poti afla care e realitatea...
Nu e vorba ca nu te-a putut iubi, sunt destul de sigura ca ai fost doar o aventura pentru el. Te-a folosit si a plecat mai departe. Tot ce a facut, a facut pentru tine, sa te simti mai bine, sa nu te faca sa suferi. Indiferent de motivele care le-a avut, mergi mai departe. Barbati sunt destui si sunt sigura ca vei gasi in timp pe cineva care sa te aprecieze si sa te iubeasca asa cum esti. Succes
In cazul asta poti face 2 lucruri:
1.Mergi mai departe si il apreciezi pentru ti-a spus adevarul si a fost sincer. Da este greu dar nu este sfarsitul lumii.
ORI
2.Am observat acolo ceva in spusele tale "el a incercat sa ma iubeasca cum merit dar nu a reusit "... el poate te iubeste dar este confuz in ceea ce priveste sentimentele lui pentru tine in sensul ca el crede ca nu sunt de ajuns... Si ce iti recomand eu... Mergi la el si vorbiti "Inteleg ca nu ma iubesti pentru crezi tu ca merit... dar daca si tu vrei putem incerca sa mearga relatia mai departe ca eu te iubesc si foarte mult si nu pot renunta la tine asa usor... trebuie sa luptam unu pentru altul nu?" si vezi ce va spune el.
Lupta pentru el daca il iubesti cu adevarat pentru ca eu sunt ferm convins ca si el o face! take care
Eu nu cred ca nu tine la tine! a inceput sa planga? nu ii esti indiferenta! Baietii astia:-si...cine-i mai intelege
E foarte bine ca ti-a spus lucrul asta...decat sa continuati relatia sh sa treaca lunile sh sa pui mult mai mult suflet... e mai bine ca ti-a spus acum pentru ca a realizat ca el este un vagabont si nu te merita...stai linistita draga mea ca astea sunt niste copilarii...mai este pana iti vei intalnii marea dragoste...succes
Sincer si povestea mea seamana cu a ta, dar eu am ales sa raman cu el, asa cum este el si acum il citez:"un nenorocit" dar am simtit ca nici fara el nu imi e bine. prefer sa il am langa mine chiar daca stiu ca seara de seara e fumat, pastilat, prin baruri, etc. si chiar daca stiu ca el nu ma iubeste asa cum il iubesc eu pe el si ca nu merita.simt ca nu am rost fara el si mi-a demonstrat ca pentru mine incearca sa se schimbe dar eu am conceptia aceea: "daca cineva nu te iubeste asa cum iti doresti tu asta nu inseamna ca nu te iubeste in felul lui!" si asa este Nu vreau sa te fac sa ramai cu el si sa ii accepti toate *** dar daca nu tinea deloc la tine nu plangea pentru tine, nu iti lua web`ul(asta e parerea mea), acum nu stiu tr sa vb cu el si asa va fi mai usor, sper sa nu suferi din cauza asta. pentru ca stiu fb cum e.:*kiss
Pai cred ca:daca el a zis ca nu te iubeste inseamna ca nu te iubeste, si daca continua sa vorbeasca cu tine, inseamna ca insemni ceva pentru el, dar nu iubire, poate esti cea mai buna prietena pentru el, dar nu te iubeste...Incearca sa iti clarifici si tu sentimentele!
Mai intreaba-l o data daca nu te iubeste, de ce plange cand te vede trista si chestii din astea... Dar daca el tine la tine enorm, ca la o prietena, nu iti bate joc de el, si nu il uri, pastreaza-l ca pe o amintire placuta, ca pe cel mai bun prieten, si poate si sentimentele tale incet, incet o sa dispara, cine stie!
Succes mult! Pa-pa!
Cred ca ai fost pusa într-o situație foarte dificila și te înțeleg... Dar asa cum a zis și el nu îți merita lacrimile... E un băiat super de treaba din câte ne-ai spus, iar în ziua de azi mai toți băieții sunt "vagabonzi "
Eu zic sa faci cum zice el... dacă nu poate sa te iubească trebuie sa îl înțelegi ca... poate nu ești tu fata visurilor lui și nici el Romeo al tătu . Știu ca doare, dar poate cel mai bine este sa o luați pe drumuri diferite... însă nu uita, o ultima întâlnire, în care sa depanați tot ce a fost frumos... asta va va ajuta pe amândoi sa treceți mai departe. Vor exista zile, săpentruămâni, în care poate îți va peărea rătu de relația voastră și poate și lui ca va-ți despărțit... Poate va exista o posibila împăcare... dar asta numai voi puteți hotăra.
Apreciază-l ca a avut curajul sa iți spună în fata și fără anestezie ceea ce simte... sau ceea ce numai simte... Gândește-te la el ca la o parte din ceea ce a fost frumos, și bucura-te ca nu ai nimic de regretat. Nu fi trista ca s-a sfârșit, bucura-te ca s-a întâmplat... Nu e the end of love Eu am încredere ca poate va veți împacă, și sunt sigura ca nu ar vrea sa te vadă suferind
Deci continua-ți drumul și ai încredere în fortele proprii
Mult succes
Stii. e mai bine ca ti'a spus. Si e mai bine ca ti'a spus'o frumos( nu ca altii care te injura inainte sa-ti dea verde), intelegi? Chiar daca nu mai vrea sa fie cu tine, ink tine la tine, de aceea ti'a spus frumos. Incearca sa fiti macar prietenei buni. O sa intalnesti si alti baieti. Stiu ca e greu pana te obisnuiesti, dar daca nu se mai poate, nu se mai poate.
Take care
In felul lui el te iubeste, insa stie ca alaturi de el vei suferi si tocmai de aceea a pus capat relatiei.si lui ii este greu, dar face asta pentru amn2, pentru tine. ti-a spus ca nu te iubeste pentru ca sa iti fie tie mai usor sa il uiti sau poate ca simte ca nu te iubeste asa cum ai merita. din propie experienta iti spun ca daca vei reusi vreodata sa il uiti si sa nu mai suferi, vei deschide in sf ochii si iti vei da seama ca nu era genul tau, ca a fost mult mai bine asa, ca el nu te-a meritat.
succes si capul sus!