Trebuie sa-si gaseasca nasul
ar trebui sa fie lasati si ei de o fata si asa poate se vor invata minte
sau ar putea sa fie genul ala de baiati care sunt diferiti (speciali) funda?
Asta ar fi buna intrebarea, pentru unul, VecinulDeLa2, care crede ca majoritatea baietilor/barbatilor, nu pot fi asa cum ai scris! Asa este ADN-ul lor.Trebuie foarte multa pricepere,intelegere,ingaduinta, ca o fata/femeie sa faca baiatul/barbatul sa fie fidel.DAR DE CE NUMAI FATA/FEMEIA si ei nu pot fi credinciosi,respectuosi,ingaduitori cu fata/femeia careia i-a declarat iubire vesnica? Asta ma scoate din sarite:mereu fata/femeia este CAUZA.
Deci,dupa cum ti-am mai spus,asta este in ADN-ul lor:se cred atot stiutori,superiori din toate privintele,cu cat agata mai multe tipe(chiar si cu deiferente mari de varsta,mai mici,mai mari),cu atat ego-ul lor este mai ridicat...
Cred ca sunt si anumiti baieti/barbati, cu multa minte, respectuosi, care stiu ca odata ce au jurat credinta femeii iubite isi respecta cuvantul.Dar, cati sunt asa?
Si inca ceva; nu doar de 19-20 ani, fac astfel de lucruri.Pot fi si de 50-60 ani, care se uita dupa fuste "tinere", chiar prea tinere (si devin ridicoli).
Fac asta pentru ca li se permit de unele fete, sa nu fim ipocriti si sa zicem ca doar baietii umbla din floare-n floare, exista si fete de genul.
Sunt niste baieti aventurieri, nimic mai mult, mai devreme sau mai tarziu se vor satura sa zboare din floare in floare si isi vor dori o relatie stabila, deocamdata sa zicem ca isi traiesc viata
Ca sa capete si ei experienta si sa priceapa anumite lucruri despre fete/femei si despre cum sta treaba cu dragostea care e destul de complicata pentru ei si care le da multe dureri de cap.
cherrybomb întreabă: