| anixxzyc a întrebat:

Ce parere aveti de baietii de pe net care se dau smecheri si importanti cand ei injura incontinuu si habar n-au sa scrie corect?

8 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Na, cam ce raspuns te/ar gadila. oricare ar fi, azi nu/mi pasa

| mateibasarab01001 a răspuns:

Să mă suga pe mine pup

| userjune90 a răspuns:

Își pierd timpul...atât spun.

| alexalx1234 a răspuns:

Niste jigodii, dar dupa ei sunt fetele lesinate.

| IvyShade a răspuns:

Ignorând că fac parte din LGBT, chiar nu înțeleg de ce unele fete sunt îndrăgostite după ei. Mi se pare că nu au calități, își pierd timpul, nu merită atenția altora, tbh

| Kerre a răspuns:

Lumea vrea atentie si ar face orice ca sa o obtina. Prin simplul fapt ca se dau pe net importanti si smecheri inseamna ca incearca sa acopere un gol. O persoana completa si implinita niciodata nu o sa incerce sa demonstreze ca este completa si implinita, pentru ca ea este deja si nu are nevoie de validarea celorlalti. Nu mai pune lemne pe foc si o sa observi cat de repede se va stinge.

| Ciprian09 a răspuns:

Smecheri si importanti...analfabet functionali. daca ii cauti in buzunare, au maxim 10 lei si tigari la bucata...astia sunt smecheri? dar, in Romania, daca ai aceste 2 calitati, esti strong..nivelul de cultura si restul sunt la pamant, si pamant de flori sunt majoritatea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fac parte dintr-o clasa sociala prea inalta, iar cineva care e peste ei clar nu o sa isi piarda timpul cu ei.