Eu zic ca ei canta frumos, impreuna cu sfintii si ingerii din rai. Nu stiu insa ce sa zic de preotii care refuza sa-i ingroape crestineste si nu le dau macar un pic de liniste acelor parinti indurerati. Adica stiu: "orbi care conduc pe alti orbi", cred ca asta este apropiat de ceea ce as vrea eu sa zic.
Pai e cumplit, tragic, dramatic sa porti un copil in pnatece 9 luni si sa treci prin cumplitele dureri ale nasterii si apoi sa te alegi cu nimic practic.
@Rukhsandra ai dreptate
pacat...nu trebuia sa se intample asa.
lucurile de genul asta ar putea fii evitate, dar dezinteresul e atat de mare la noi incat.
Este foarte tragic.
Mamele acelea care. probabil unele nici nu au putut sa'si tina copilasi in brate.Este absolut terifiant.
Pacat de tara noastra. Nici o biserica sau m'ai bine zic preotii... of.
Cum sa nu ii ingroape.
Incompetenta si iresponsabilitatea din partea celor din spital.Bravo celor de la ISU care isi sacrifica vietile pentru alti oameni. Dumnezeu sa-i odihneasca pe acesti ingerasi.Si sa supravietuiasca si sa le fie bine celor care sunt intre viata si moarte.Numai bine parintilor care au fost implicati.Si sa plateasca cei care au gresit.
M`au emotionat mamele ce plangeau. Presupun ca e cumplit, sa te chinui sa ramai insarcinata, dupa aia sa il porti in pantecele tale si cand in sfarsit il poti privi, el sa nu mai fie Condoleante famililor.
bebitza întreabă:
anonim_4396 întreabă: