Bai eu sunt rapidist din tata-n fiu, dar aseara am tinut cu Dinamo din tot sufletul.Am strigat, am injurat mi-am zmuls parul din cap! Pentru ca sunt roman. A fost un meci extraordinar, era pacat sa nu se califice din cauza suporterilor. Poate asta va fi o lectie data "ultrasilor". Sau mai bine zis o palma. Bravo Dinamo! Si bafta in Europa League
Dinamo rules... uite cine suntem noi dinamo aleeeo aleeeo ale ale aleooo dinamoo...forza dinamo...
Hai Dianmo hai Dinamo ole ole ole ole! striga intr-una cainii roshii infocati \:d/
e bine ca au castigat. au demonstrat ca faza cu suporterii a fost o greseala
Dinamo este o echipa buna, dar se demoralizeaza repede. Felicitari pentru calificare...Multi nu mai credeau in ea.
Mie chiar mi-a placut meciul de aseara!chiar daca tin cu Steaua.
Si aveam niste emotii....am vazut meciul chiar la sfarsit.Bravo Dinamo!
Foarte foarte bine! a fost ceva ce a depasit "limita romanului"!
Forta dinamo! Ne vom descurca si in continuare!
Forta dinamo!
Mi-am dorit din tot sufletul ca sa castige dinamo! si sa ajunga in Europa League, si asa a fost! Forzza Dinamo!
Adevaru' e ca eu sunt stelista. dar totusi sunt romanca. inca un adevar [] ar fi ca au jucat super bine. felicitari dinamoo! portarul a fost super :X
Nu sunt mare microbist, dar din tinerete am o oarecare simpatie pentru Steaua, insa cand am auzit azi dimineata la radio ca Dinamo s-a calificat am zis un sincer "BRAVO LOR".
Sunt Dinamovist, dar si roman! Asa ca vreau mai intai sa felicit echipa nationala a Romaniei pentru ca a fost batuta de Serbia cu 5-0, si apoi vreau sal felicit pe Mutu care dupa ce a pierdut, petrecea prin baruri! neseriosi, nu-i asa? Dar tot imi amintesc de acele seri in care Dinamo Bucuresti a aratat cine este.HAi Dinamo, Si rusine nationalei Romaniei!