Zmenta e cam praf, si pot aduce si argumente (nu doar "camionie" si injuraturi "). In primul rand, mi se pare ca omul acesta nu prea are creativitate: in majoritatea clipurilor sale, el face baza proasta de cei care au greseli gramaticale sau de cei care par mai cocalari. Daca astea sunt singurele lui clipuri, atunci nu-i de mirare de ce incepe sa para plictisitor (frate, vino si tu cu ceva nou, nu doar cu "analfabeti si cocalari"). Codrin, in schimb, are umorul lui, el stie sa creeze clipuri cu adevarat amuzante, nu doar sa rada de altii. In al doilea rand, Zmenta are multe frustrari, stiind ca nu este la fel de talentat ca si Codrin. De aceea, nestiind cum sa-l critice pe acesta, se gaseste sa-i atace pe fanii acestuia. Trebuie sa fii un om ignorant si complexat sa-i numesti "autisti" sau "retardati" pe unii doar pentru ca spun mereu "camionie". Cei care sunt mai mari fac doar caterinca, atat, iar "papagalii autisti" de 10-12 ani sunt copii, inca nu sunt dezvoltati complet din punct de vedere fizic si intelectual, si de aceea le face placere sa-l imite pe Codrin, sa injure, sa spuna "camionie". Zmenta este un ignorant din moment ce foloseste cuvinte ca "autist" si "retardat" intr-un context nepotrivit, doar pentru a incerca sa para superior (si asta in fata unor copii de 10-12 ani). In concluzie, pot spune ca Zmenta este un figurant putin frustrat care incearca sa iese in evidenta intr-un mod nu tocmai ok.
In parerea mea, Codrin are mai multa dreptate, pentru ca, nu poti stapani limba romana complet fara a injura.Si smenta a avut dreptate in unele chestii, dar m-a deranjant ca s-a luat de legiune...Iar faza ca orice legionar zice camioane si semafoare, nu este adevarată...Am 14 ani si nu repet orice vad pe net sau pe strada...
Cooper_Selen_1995 întreabă:
Croampa întreabă: