| ecristinamc a întrebat:

Ce parere aveti de datul cu sare si dimineata si seara pe cosuri? Am mult cosuri zic eu si vreau sa incerc chiar de maien dimineata de aceea av intreb.
http://www.TPU.ro/beauty/cum-scapi-de-cosuri-cu-remedi-n aturale/
Am citit mai sus si asa zice un utilziator.Eu nu incerc decat daca vor mai fi si atle persoane de acord si va rog daca gasitit pe ent ceva legat de acest subiect...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a scapa de cosuri, foloseste Argila cumparata in pliculete mai mici de la farmacie : se dizolva o lingurita de argila in putina apa, intr-un pahar de sticla sau vas de portelan, se amesteca argila cu o lingurita de portelan, sticla sau spatula (de la inghetata) din lemn, cu una sau doua lingurite de apa si se amesteca sa se formeze o pasta omogena (nu foarte subtire ) si se intinde pe fata si se sta cu aceasta masca cel putin 1/2 ora si apoi se spala fata cu apa calduta si se da cu o crema neutra, Apidermin (pe baza de laptisor de matca -produs al stupului de albine ea nefiind foarte grasa dar,- hranitoare si foarte buna ) sau crema de Galbenele atat de apreciata de noi toti. Faci acesta masca de cate ori /saptamana poti tu si ai sa vezi de la prima masca ca incep sa se vada efectele ei minunate. Sanatate si sa iti fie de folos aceste minunate produse naturale. Lucien.

2 răspunsuri:
| Sოﺁℓε a răspuns:

Nu stiu ce sa zic thinkingthinkingthinking cred ca nu este chiar asa de bin decat sa risti si sa ti se intample ceva pentru ca tenurile pot fi ff diferite una de alta pori sa incerici o creama nu este fff skumpa iti zic eu si mer cremele 100%92 laughing eu numai una am incercat si nu a mers restul toate st mai bune decat sarea sigur

| ecristinamc explică:

Lucien,

Nu stiu de ce apari ca anoni dar nu conteaza.Chestia cu argila am practicato de pana sa ma inregistrez pe TPU timp de 2 saptamani si nu porae a mers.Am tenul gras si e cam greu de satisfacut.Cu creme m-am dat de 10000 d feluri si mai rau mi-a facut(iritatii, etc). As fi vrut ceva natural si eram curioasa cu sarea. Dar mi-e ca la ce ten am eu sa nu apare vreo reactie adeversa.