Imi plac mai mult celelalte vechi. Cele noi au mai multa violenta in ele si copii din ziua de azi le copiaza.Recunosc,nu prea ma mai uit la desene, dar cand ma uit stau mai mult pe Boomerang, chiar daca e in engleza, pentru ca sunt desenele mai vechi . Ma mai uit pe Jetix la hannah montana, Zack si cody si inca unul dar nu mai stiu cum se numeste.
Cele vechi sunt cu mult mai frumoase cum ar fi Tom&Jerry, Donald, Mickey Mouse.Sunt acele desene care ti-au infrumusetat copilaria
Eu ma uit pe youtube si vplay la Copiii de la 402, viata cu louie, curaj caine fricos si altele. Pe Disney deja nu mai sunt desene animate, mai mult seriale si cartoon a bagat desene noi care nu ma atrag...Bine, bine inca ma uit la desene .
Daca crezi ca serialele precum J. O. N. A. S, Wizards of Waverly Places, Hannah Montana, I'm in the band, Zeke & Luther, H2O, Sonny with a chance, Good luck Charlie, sunt desene, te'ar ruga sa iti pui creierasul la contributie.
Sincer, nu prea ma uit eu acum la desene, dar mai stiu si eu cateva. Desenele vechi imi placeau mult mai mult, erau mai dragute, parca mai inocente. Mereu o sa imi placa mai mult cele vechi, pentru ca imi aduc aminte de copilarie. Sper ca te-am ajutat!
@Derye! : copilu/copila, nu ma intereseaza ce esti, eu nu m-am referit numai la Disney Channel, dar in fine, tu poate te uiti numai la programu ala. Daca nu ai aflat de celelalte doua programe, iti pot spune eu :Minimax si Cartoon Network.
P. S. : Daca nu ai inteles foarte bine intrebarea, te rog sa nu mai comentezi.Si motorasul imi merge foarte bine.
anonim_4396 întreabă:
AdrianaBacescu întreabă: