| membrugirl2010 a întrebat:

Ce parere aveti de etnobotanice? Ati folosit? Daca da, ce stari v-au dat?

8 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Normal ca nu am folosit!
si tu ai fi nebuna daca ai folosi!

| ImHereForYou a răspuns:

Nu nu am folosit sh nici nu vreau sa incerc dar...am auzit ca daca iei d-alea ai senzatia ca ZBORI

| AndreiZz a răspuns:

Nu,nu am folosit si nici no sa folosesc, nu am pe ce strica banii? Iti distrugi viata cu eleoh go on...

| Andruşcă a răspuns:

Nu am folosit, nici macar tigari normale nu fumez si nici nu beau.
Am avut totusi ocazia sa vad muuulti(si copii de 13 ani, si copii mai mari, si colegi de clasa) care fumeaza tampenii din astea, in timp ce fumau se comportau exact ca niste drogati.Radeau pur si implu fara motiv, tipau dintr-o data fara motiv, aveau ochii injectati, nu mai gandeau.Cam dupa 1 ora efectul de "veselie" disparea si se vedea pe fata lor ca bine nu se simt, fata era vanata, ochii lacrimau de parca ai dat cu praf in ei, nu mai aveau chef de nimic, erau foarte anemici. Efectul asta "de dupa" tine cateva ore, chiar o zi intreaga.
Bineinteles, infara de ce am zis mai sus se pun si probleme grave de sanatate care vor aparea in timp.

| Hassel a răspuns:

SaluthappyO sa-ti explic cam cum e cu etnobotanicele astea:
Cand iei un drog, il iei ca sa te simti bine, din plictiseala sau pentru a scapa dintr-o depresie-etnobotanicele nu sunt nici macar droguri(cum e heroina, mescalina, DMT-ul, amfetamina, coca si celelalte), sunt substante care iti provoaca o stare super naspa.In plus, unele etnobotanice provoaca dependenta, chiar daca teoretic nu ar trebui.Am un prieten care trage iarba regulat, si odata a luat un plic de entobotanice-a mi-a zis ca a doua si se simtea ca si cum ar fi fost batut...
Daca vrei sa scapi de o depresie, fumeaza iarba(merge si canepa, daca stii cum sa o cresti) sau petale de salvie uscate-cele mai recomandate, utilizate si medicinalwinking
Ideea e sa nu iei etnobotanice, fiindca sunt mai rele ca drogurile normale.pace.

| Edyward a răspuns:

Daca tot vr sa stii de ce nu incerci pe tine?

| Lolitaaa a răspuns:

Eu. sunt forta laughing) mai ales zen`ulwinking

| BloodyTear a răspuns:

Sincera sa fiu eu te sfatuiesc sa nu incerci s-ar putea sa fie prea puternice pentru organismul tau si sa ai stare de voma, ameteli, stare de oboseala, e naspa rau de tot asa ca nu te sfatuiesc sa incerci (sfat prietenesc)