anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de femeile care umbla cu barbati de varsta a treia? Credeti ca exista atractie intre una de 20 si unu de 60?

Răspuns Câştigător
auran
| auran a răspuns:

Daaa, bistariii... ce Dzeu sa vezi la unul de 60 Doamne iarta-ma...eu cred ca as inebuni sa o vad pe fii-mea cu unul de 60...ioi, nici nu vreau sa-mi imaginez. Este adevarat ca sunt barbati care se intretin si arata bine, dar au tabieturi, au alta mentalitate, cat despre sex ce sa mai vorbim - ea este la inceput, el este deja satul de "pasarici" iar in 10 ani cand femeia tocmai este "coapta" el i angajeaza "soferi"...deci, IMPOTRIVA... dar, gusturile nu se discuta sau "mentalitatea"?!

26 răspunsuri:
| pia a răspuns:

Dau fuditza pentru raspunsuri sincere... pupic

| sTeFaN. a răspuns:

Uita-te la Irinel si Monica! el batranel si ea e tanara.Se iubesc! deci exista o atractie! Dar cam rar gasesti pe cineva ca cei doi! Mai sunt cupluri ca fata sa aiba 20 de ani si barbatul 60 de ani dar o parte sunt pe interes si o parte se bazeaza pe iubire sincera! Pai ce parere sa am? O parere buna, avand in vedere cat ce-i doi se iubesc! Bye, Bye kiss

| Silvia a răspuns:

Sa fim seriosilaughing
Nu are cum... e ft greu...sa simti atractie pentru un om care iti poate fii bunicstraight face Hai mai merg diferente de 10-12 ani... da 30-40.nu o sa cred niciodata ca se poate...iti dau si un exemplu...eu am 13 ani...cum pnm sa imi placa de unu` de 43, 53de ani?surprise Mie mi se pare imposibila o astfel de atractie...si...cred intr-un singur cuplu cu o diferenta mare, Amalia si Ilie Nastase, si asta ptc ei se potrivesc si nu iese in ochi diferenta mare...nu este ft vizibila... dar la "Moni cu Irii", e vrajeala si nu cred ca aia doi simt ceva unu` pentru altu`...sau...poate doar el pentru ealaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai terminati cu iubirea celor doi columbeni. voi nu mai faceti diferenta intre masca de ochii lumii si fata reala a oamenilor? ala ma are de trait un an doi. sa vedeti ce tare l-a iubit monica atunci.

| Deny_8368 a răspuns:

Da...bani lui.

| zuzushi a răspuns:

Sincer, eu nu cred ca exista cu adevarat atractie. de fapt exista, dar doar el pentru ea.
parerea mea este ca fetele care au relatie cu un barbat in varsta ori stau cu el pentru bani, ori au nevoie de o figura paterna. cred ca nu este atractie, ci nevoia de a fi cu cineva care are multa experienta de viata, care poate o intelege si o ajuta dandu i sfaturi bune.
iar daca o sa ziceti de sex, poate ea culcandu se cu el, ii da la randul ei ceva care sa l faca pe el fericit.
just my opinion...

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Nu cred...adica sa fim seriosi... ce atractie poate sa fie intre o femeie de 20 si un barbat de 60? eu cred ca sta numai pentru bani...sincer...unde ati auzit voi caz in care femeie de 20 ani s-a casatorit cu un barbat de 60 sarac? e clar ca numa averea e in capul lor...@TPU-ionut nu cred ca monica il iubeste pe irinel rolling on the floor ...sa fim seriosi... daca nu monica ii un exemplu clar ca se casatoresc numai pentru bani atunci cine?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea cred...happy

| Dara a răspuns:

Da sigur. El isi traieste a doua tinerete, iar atractia ei e direct proportionala cu grosimea portofelului sau cu multimea de zerouri din contul bancar. Evident conteaza si masina pe care el o conduce.

| Flav a răspuns:

Da, atractia banilor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur ca exista atractie... atractia banilor, a maturitatii care este la picioarele tale...

| vyol3ta a răspuns:

@Flav ai dreptatewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur, atractia banilor.

Shin
| Shin a răspuns:

Sper, asta e scopul meu in viata laughing
Shinwinking

| alexdop21 a răspuns:

Posibil ...NU iti dai seama ca este un interes la mijloc! Pana acum nu am intalnit un cuplu in care diferenta sa fie mai mare de 15 ani sa zicem in care sa nu aiba unul dintre parteneri multi bani! big grin

| msgirl a răspuns:

20 si 60? 40 de ani diferenta? c nasol... parerea mea... bleah... nu stiu cum e posibil ca monik sa stea cu irinel... poate pentru bani? usor de zis te iubesc

| Andraa_3088 a răspuns:

S-ar putea sa existe. Si nu ma gandesc strict la atractie. Poti sa iubesti caracterul, maturitatea. de ce nu, stabilitatea financiara laughing. Cat despre atractia asta. mi-e greu sa cred ca exista.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am intalnit de doua ori ceva asemanator si cu o motivatie buna.si iti exemplu doar unul dintre ele. el -73de ani scriitor, filozof si psiholog, ea 33 -critic de arta si actrita. dar aici este vorba de o imbinare a unor suflete creative.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Exista atracite, cum sa nu! Financiara.
Parere despre ele nu am, nu imi permit, e mult prea trista situatia.

| xibalba a răspuns:

Pai e vorba de ceva mai profund decat varsta. Sa nu luam exemplele mult-cunoscute si atat de mediatizate, vorbesc de cazurile simple, necunoscute de o tara intreaga. Nu stiu cata atractie ar fi intre cele 2 persoane, dar ma gandesc ca daca cei doi se simt bine impreuna, daca se simt in siguranta ei intre ei, simt ca isi pot deschide sufletele unul in fata celuilalt... care ar fi problema? Ce conteaza varsta? Suntem prea "legati" de niste tipare fixe si ceea ce ni se pare ca iese din tiparele astea, e automat ilogic si incepem sa judecam. Eu pot sa inteleg si iubirea cu diferente din astea de varsta. E vorba de suflete, de atractia dintre ele, de cautarea unui loc sigur, unei persoane care sa iti ofere protectie si iubirea necesara. Si daca persoana respectiva e mai in varsta cu mult, nu reprezinta o piedica. Dragostea nu are varsta si chiar cred in vorba asta. De ce ar avea varsta? Poate o femeie nu se simte in siguranta alaturi de unul de varsta ei, poate cei de varsta ei i`au inselat increderea si apoi cauta, involuntar, pe cineva mai matur. Aici s`ar putea sa fie o problema, caci un om nu creste in maturitate odata cu varsta... nu neaparat. Dar asta este partea a 2-a, in orice caz dragostea e prezenta la orice varsta.

| Andutu21 a răspuns:

Nu prea cred...probabil ca sunt cazuri dar ff rare! si exemplul Irinel si Monica ...sa fim seriosi daca nu avea asta atatia bani si era un simplu om se mai uita asta la el? se mai uita pe naiba... oricum majoritatea cazurilor...intervine prima data atractia banilor... poate dupa si putina iubirelaughing...asa ca sa nu fie. parerea mea big grin

| Ana a răspuns:

Daaaaaa d unde atractie mai mult pentru bani...sau fata ast ca sa moara mai repede tataie ca sa ii lase mostenirea ei si dup aia isi gaseste p altu tot la fel sau unu tanar k si asa are banii d la tataie happy

| albastrel a răspuns:

Baiii ce oamenii rai... ea 20 el 60...sincer cred ca vede in el un tata... dar cred ca poate exista dragoste adevarata intre o fata de 20 de ani si un barbat de maxim ...45 happy.

| den a răspuns:

Nu happy... daca el are bani se explica... daca nu are. e cv suspect.st niste interese ascunse

| Cryssy a răspuns:

Nu.Doar pentru interes sunt impreuna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai acum dupa parerea mea nu stiu sigur.Numai caaaa nu e prea batran? Doamne iarta-ma e posibil sa existe.numai ca f f f dar foarte greu.si proverbul asta :iubirea trece prin stomac si nu conteaza aniiiii.Deci eu cred ca un pic exista vreo 20% la suta atrcatie acesta fiind sexul dar nu cred ca eu as face asa ceva cred ca nu exista.pentru ca ti-ar putea fi bunic rolling on the floor