Si eu mi-am inceput viata sexuala la 15 ani si nu regret pentru ca am fost 2 ani jumate cu baiatu care ma dezvirginat si acum am al prieten si stie trecutul meu dar ma iubeste si nu-l deranjeaza, la fel ar trebui sa faca si ea sa-i zica chestia asta mai la inceput ca poate dupa se supara ca nu i-a zis mai repede
Este o tampenie faza cu virginitatea! A trecut generatia cu spargerea himenului cand esti sotie. Eu consider ca la o femeie nu numai asta conteaza ci si caracterul. La 15 ani este destul de timpuriu la 17 parca era mai bine. Dar altele se masturbeaza si tot isi pierd virginitatea. Posbil sa o manance prea mult pasarica.
Fiecare fata are dreptul de a decide asupra vietii ei. Daca la 15 a fost constienta de ceea ce a facut si si-a dorit asta, foarte bine. A fost alegerea ei si acum chiar numai are nici un rost sa regrete asta. Fapta e consumata. Ar trebui sa vorbeasca despre asta deschis cu prietenul ei si sa-i explice cum au stat lucrurile. Daca si el o iubeste la fel de mult cum ea il iubeste pe el, va intelege. Important e sa vorbeasca deschis despre asta, fara ocolisuri DAR la momentul potrivit. Cand au timp destul pentru a povesti fara a-i deranja cineva si sa fie amandoi intr-o stare buna.
Poi 15 ani e deja prea tarziu pentru unele ... eu cand m-am dus la un control la medicul ginecolog si a vazut ca inca is... a inceput sa rada si sa imi sp ca media este de 14, 15ani asta din cunostintzele lui iar eu inca ma tin bine
iar despre prieten daca tine la ea nu ctz trecutul .prezentul si viitorul
Am o parere foarte buna despre fetele care isi incep viata sexuala la 15 ani! Fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui!
Fac ce vor...eu nu am o parerechiar buna despre cele care isi incep viata sexuala atat de devreme. dar .in fine
Daca regreta, n-ar fi trebuit s-o faca. Da daca prietenul il iubeste, o accepta si fara himen
Eu mi-am inceput viata sexuala la 15 ani. N-am patit nimic, nu regret nimic, am facut-o cu cineva pe care l-am iubit. Si asta e important. Sa faci ceva fara sa regreti
Dupa parerea mea numai o fata care a fost violata poate sa spuna ca regreta ca si-a inceput viata sexuala. Din moment ce iei acea decizie inseamna ca ai luat`o pentru ca ti-ai dorit s`o faci si pentru ca ai tinut la acea persoana. Fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui/ei asa ca nu comentez in legatura cu varsta. Iar in legatura cu prietenul ei... daca o iubeste cu adevarat accepta si faptul ca nu mai e virgina.
Nu! Nu! Nu!
Asa ceva nu!
Fetele care isi incep viata sexuala la 15 ani sau mai devreme de 18 ani, sunt cele mai mari TAMPITE, sincer, spuneti-mi cum vreti, judecati-ma, e o opinie intarita de cele vazute in viata... E absurd! Eu cred ca cel mai potrivit moment pentru inceperea vietii sexuale e intre 18-20 de ani, dar cel mai preferabil-20! De ce? Atunci esti pregatit in totalitate fizic, si mental, capabil sa duci pe umeri repercursiunile unui act ca acesta...plus ca prima experienta sexuala este un considerent important in viata oricarei fete, are un impact totusi! Dar nu depinde numai de fate, depinde si de partener, el trebuie sa inteleaga ca nu poate obtine chiar TOT de la fata din prima experienta, trebuie sa fie bland cu ea...altfel poate fi marcant pentru ea...si chiar daca fata la inceput a fost de acord, si in timpul actului propiu-zis nu mai este de acord, si totusi baiatul o forteaza, atunci este viol, pentru ca legea spune ca orice act sexual intretinut fara voia unuia dintre parteneri se considera viol-agresare sexuala. So, fetelor, ganditi-va bine inainte de a face un lucru, e ca in viata! Pana nu te izbesti de pragul de sus, nu-l vezi pe cel de joc... imi pare sincer rau pentru fetele acestea care-si incep viata sexuala din pubertate...
De aflat oricum o sa afle, asa ca mai bine sa-i zica ea decat sa afle in timpul actului. daca chiar tine la ea, nu o sa fie probleme.
Eu am o colega care si'a inceput viata sexuala la 13 ani...si nu ca nu a vrut sau altceva... a facut'o cu buna stiinta...problema e ca acum imaginea ei in scoala e foarte proasta... o mai baga in seama doar unii baieti care vor neaparat sa se culce cu cineva si nu au cu cine.
la 15 ani km repede zic eu dar acum asa e la moda in orike caz la 17-18 ar fi bine parerea mea...
Pentru toti cei care au zis ca de la 17 18 ani e mai bine... ok stiu ca e mai bine... nu e cazul meu si in + a facut'o deja... nu mai poate sa fie inca o data virgina... si am pus intrebarea asta pentru ca vroiam sa o ajut... nu stia in ce fel sa ii spuna... oricum mersi de ajutor acelora care mi'au raspuns
Parerea mea este ca ar trebui sa ii zica pana la urma odata si odata o sa se afle si cel mai bine e sa stie de pe acum despre trecutul ei daca o iubeste o sa-o inteleaga si daca e sa il piarda il va pierde oricand ii va zice asta, eu mi-am inceput viata sexuala la 15 si jumatate si nu regret insa sunt si acum cu acel baiat si acum am 19 ani, incurajeaz-o si spun-ei ca cel mai bine e sa ii zica de pe acum pentru ca mai tarziu il va iubi si mai mult si daca il va pierde va suferi mai mult decat ar suferi acum, dar crede-ma ca daca o iubeste nu va conta atat de mult viginitatea ei, trebuie sa vb cu el deschis, mult succes in noua reletie a prietenei tale si sa aiba curajul de a ii impartasi totul despe trecutul ei!
UltraViolette întreabă:
DenisaDenisax întreabă:
TVD13 întreabă: