| Ryuuzuka a întrebat:

Ce parere aveti de fetele grase?

Răspuns Câştigător
| 愛日本 a răspuns:

Daca nu au boli care le declanseaza grasimea, nu am o parere foarte buna.In primul rand isi pun sanatatea in pericol si mananca prosteste. Dar cele care incerca macar putin si depun eforturi sa slabeasca macar 2-3 kg au respectul meu.
In mod normal, este sunt mai greu acceptate de societate decat cele slabe.Si nu cred ca se simt prea bine in pielea lor.

13 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Se zice ca fiecare padure are si uscaturi/fiecare pom are umbra lui.
Asa si fetele plinute, nu toti suntem medici/profesori/ingineri etc
Asa ca, lumea asta este populata se de fete plinute, nu putem avea numai manechine.
Asa ca, fiecare are dreptul la viata indiferent de infatisare/culoare si religie...
O seara bunahappy

| iflirius a răspuns:

Ce parere poti avea? straight face Sunt n motive pentru care pot fi grase, diferite boli ale glandelor, stil de viata nesanatos...indiferent de situatie esti josnic daca judeci o persoana doar daca nu intra in "standardele" impuse de societate si nu arata ca un model Victoria's Secret.

| AirănMeidăn a răspuns:

Deja vu

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Îs ele mai pufoase. Si eu am avut câteva kg in plus acum vreo 2-3 ani si stiu cum e sa rada toata lumea de tine numai pentru ca ești "grasa". Deci, interiorul contează.

| anonim_4396 a răspuns (pentru xXsweetgirl99Xx):

De aia sunt atatea persoane timide singure ca interiorul conteaza laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce parere sa am? Sunt la fel ca si cei slabi. Si fetele grase sunt oameni. Nu trebuie sa facem discriminari intre oamenii grasi si oamenii slabi. Pana la urma, nu conteaza exteriorul, ci interiorul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
oricum am fi suntem creati toti de Dumnezeu si iubiti de el.
O zi buna.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Amin

| forthewicked a răspuns:

Mi se pare că arată ca niște brioșe sweet laughing morr, da îs și ele oameni, tati :3.

| gedanken a răspuns:

Tot oameni sunt si ele. As putea sa am o parere despre felul in care gandeste o persoana, de caracterul ei. Vorbim aici doar de o parte fizica care se degradeaza in timp indiferent de cum esti.

| sergiusel a răspuns:

Sunt cele mai frumoase fete. Sunt atras foarte tare de ele. Am sentimente foarte puternice fata de acest tip de fete. Recent pe iubita mea, care este plinuță, am cerut-o in căsătorie.

| Ca7aLyNNN a răspuns:

Daca este grasa din cauza glandei o accepti asa dar parerea despre celelalte este sa slabeascalaughing

| Cloudiiia a răspuns:

In ziua de azi oameni se uita doar dupa aspectul fizic, nu dupa caracterul persoanei in sine, ceea ce este foarte rau.(nu vorbesc de tine, vorbesc in general).